dilluns, 20 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (90)


90

Amb els escuts orientats a popa per protegir la seva part posterior, Han es concentra a assegurar un bon angle de foc pels seus artillers. El TIE gira a la dreta; el corellià copia la maniobra i quatre sagetes d'energia passen al costat del costat esquerre de l'objectiu. Gira a l'esquerra, i Han torna a copiar la maniobra. Els artillers tornen a errar el blanc. Comença a formar-se transpiració en el front del contrabandista; el TIE gairebé està prou a prop com per encertar un tret a frec de roba.
Es torna a moure a la dreta; aquesta vegada, Han l'està esperant. Els canons làser del Falcó centellegen i una sageta blava talla arran el suport esquerre del caça. La cabina del TIE surt girant cap a la dreta en un curs en espiral cap a Aldo. El panell solar esquerre surt sense control en la direcció oposada.
―Un menys! ―anuncia el contrabandista. Ascendeix en un rínxol abrupte dissenyat per posar-ho cara a cara amb el TIE restant―. Escuts cap endavant, Chewbacca!
Desafortunadament, el pilot imperial s'ha anticipat a la maniobra. Dos rajos vermells rebenten damunt del Falcó, arrabassant-li el control de la nau. Comença una perillosa caiguda cap a Aldo. El TIE torna a prendre posició en la cua del vaixell de càrrega.
―Escuts a popa! ―crida Han, lluitant per recobrar el domini de la nau.
Chewie li brama al panell de control, llavors el colpeja amb un pesat puny.
―Ooouggh, uuurr! ―informa.
El corellià les hi enginya per estabilitzar al Falcó.
―Travats al capdavant! ―exclama―. El TIE està en la nostra cua. Sense escuts allà enrere, bé podríem ser un blanc de tir!
Descendeix en un perillós rínxol en tirabuixó, esperant perdre al pilot imperial. La cabina se sacseja quan els dues estrelles lluiten per controlar al Falcó. Han és sacsejat primer cap a la dreta i després a l'esquerra, el seu cos és fràgil comparat amb les forces de les estrelles enfrontades. Durant tot això, s'aferra als controls, intentant tornar a elevar al Falcó.
Per fi, cessen els sotracs i el contrabandista, panteixant i tremolós, estabilitza la nau. Dos rajos d'energia centellegen a banda i banda de la nau.
Nota que gairebé han arribat fins a la cua de gas ionitzat.

     Si Han gira per enfrontar de cara el TIE, passa a la secció 84.
     Si Han fuig cap al gas ionitzat, passa a la secció 71.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada