diumenge, 19 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (82)


82

Si la gent nerviosa sent papallones a l’estómac, Han està sentint falcopenats. El caminant ha sortit del no-res, com una aranya del buit a la recerca de sang tèbia. Però el caminant és més perillós.
―Escuts endavant! ―crida Han. Chewbacca s'ha anticipat a l'ordre. Oprimeix un botó i tots els jocs d'escuts s'orienten cap endavant.
El caminant torna a disparar. Dues sagetes d'energia vermella exploten davant de la cabina. Els escuts reflecteixen l'impacte de tornada cap al colossal vehicle, sacsejant-lo fort. Abans que la tripulació de canoners imperials pugui tornar a orientar-se, en Han fa girar al Falcó i accelera per sortir del rang.
Chewbacca llança un furiós comentari. L'indicador de danys de l'arma ventral centelleja parpellejant.
―He estat treballant tant com tu ―respon Han―. No em culpis a mi.
Posa al Falcó en un ascens empinat.
―Ooouugharr?
―I què hi ha d'ell? ―diu Han assenyalant a Sodarra amb el polze―. Ell és a qui volen.
―Eeeoogh!
―Està bé, va ser idea meva recollir-lo. Però pots apostar al fet que la Leia no ens pagarà aquest viatge! Surten de l'atmosfera.
Quan passen pels anells de Mon Torri, en Han deixa escapar un sospir d'alleujament. L’Erradicador no apareix per enlloc. Mentre la computadora de navegació calcula el curs per l’hiperespai, els dos contrabandistes deixen que el Tinent Birdloe vigili el pont mentre inspeccionen el ventre de la nau. S'han afluixat algunes connexions, però res seriós. Chewbacca pot reparar el dany durant el vol.
Han torna a la cabina i porta al Falcó a l’hiperespai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada