dimarts, 21 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (94)


94

El corellià espera al fet que els caces TIE aconsegueixin el màxim rang de foc. A simple vista, no semblen més que un parell d'estrelles febles. L'enorme Destructor Estel·lar ni tan sols està visible.
Ràpidament designa el blanc primari i secundari per a cadascuna de les torretes del Falcó, i llavors pitja el gallet. En el mateix instant, els canons làser dels TIE centellegen en vermell. Els caces viren bruscament cap a tots dos costats i les sagetes d'energia del Falcó es dissipen sense fer mal en la vastitud il·luminada per les estrelles.
Les descàrregues dels TIE es dirigeixen directament cap a la cabina, però es marceixen uns centenars de metres abans. Posa al Falcó en un gir evasiu en tirabuixó, llavors li fa donar la volta per enfrontar als TIEs.
Els TIEs continuen cap al cor del cometa.
―Covards! ―exclama Han. Un moment després, comprèn que els imperials també estan responent al senyal d'auxili. Però, a causa que els caces TIE no poden portar passatgers, en Han sap que no tenen cap intenció de rescatar a qui l'envia.
―Leia! ―panteixa.
Els caces TIE avancen més ràpid que el Falcó. Està segur que pot atrapar-los capbussant-se cap a una de les estrelles bessones i utilitzant la seva gravetat per incrementar la seva velocitat. Però podrà pairar-se d'ella? Alternativament, pot forçar als motors sublumínics més enllà de les seves especificacions. Això podria donar-li suficient velocitat extra per atrapar als TIEs, però recentment ja ha sotmès diverses vegades als motors a severes exigències. Les conseqüències de les repetides sobrecàrregues aviat començaran a notar-se.

     Si Han es capbussa cap a una de les estrelles, passa a la secció 107.
     Si Han sobrecarrega els motors sublumínics, passa a la secció 83.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada