dimecres, 29 d’abril del 2020

L'honor dels Jedi (18)


18

R2 selecciona per investigar un quadrant pobrament mapejat i escassament catalogat de Cinturó Sil’Lume. Luke dirigeix el caça estel·lar cap a les coordenades que R2 indica, accelerant a un quart de la velocitat màxima de l'Ala-X. Encara que podria volar tranquil·lament molt més ràpid usant els sensors de cerca activa de l'Ala-X, Luke prefereix confiar en els seus propis instints. Els sensors de cerca activa retransmetrien la seva presència a totes les naus militars de les rodalies, i les seves experiències recents suggerien que les úniques naus militars properes eren imperials.
Com a molts altres cinturons d'asteroides, la major part del Cinturó Sil’Lume no és tan gruixut com per ser perillós navegar per ell. De fet, sense instruments de navegació, un pilot podria no adonar-se que ha entrat en un camp d'asteroides. Encara que el cinturó conté més d'un milió de trossos de roca, està dispers per diverses desenes de milions de quilòmetres. A l'interior de les parts fines de cinturó, un pilot rarament veu més d'un asteroide alhora. El major perill navegacional jeu en les influències gravitacionals inesperades. Mentre es mogui a poc a poc, els sensors passius de Luke li proporcionen suficient informació per advertir i evitar el més feble camp gravitacional dels asteroides.
Ocasionalment, el cinturó s'espesseix en anells més densos quan els asteroides s'acumulen. Luke espera trobar un conjunt semblant per a la base rebel. Les agrupacions d'asteroides ocasionalment col·lideixen entre ells, i els seus pous de gravetat superposats són difícils de navegar. Els riscos mantenen allunyats als miners tafaners, però no suposen una gran amenaça per a una base rebel equipada per al combat i els seus avesats pilots. L'agrupació també serviria com a barrera defensiva contra naus imperials pesades, que no poden maniobrar prou ràpid per entrar en espais reduïts.
R2 interromp l'ensomni de Luke amb una xiulada frenètica. Luke posa la mirada sobre els instruments.
—Què ocorre?
Un senyal d'emergència creua la videopantalla. "Tredway 24 necessita assistència urgent. Acostin-se amb precaució."
R2 emet una xiuletada d'interrogació.
—No ho sé —respon Luke, tractant de sospesar la seva resposta—. Això sembla indicar problemes, i tenim les nostres ordres.
El droide trina insistentment.


·         Si Luke respon al senyal d'auxili, passa a la secció 34.
·         Si Luke ignora el senyal d'auxili, passa a la secció 30.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada