dijous, 30 d’abril del 2020

L'honor dels Jedi (30)


30

Luke ignora l'incessant prec de l’R2 que respongui al senyal d'auxili.
—Les nostres ordres són trobar una ubicació per a la nova base —diu—. Aquest és ara mateix el nostre deure principal.
R2 es queda en silenci. Els droides no haurien de ser capaços de mostrar emoció, però Luke juraria que R2 està emmurriat. Les aventures del seu petit amic s'han cobrat certament el seu preu en els seus circuits de motivació.
Trenta minuts més tard, arriben al dens anell de roques i gel que conté la primera agrupació d'asteroides. És un de gran. Més de 500 asteroides, variant en grandària des de menys d'un quilòmetre de llarg a més d'un centenar, surant a l'abast de la vista uns d'uns altres. Giren i orbiten al voltant d'un centre de gravetat comú com una rajada de cauts rorks preparant-se per a una baralla.
Luke minora a una marxa lenta i maniobra pel laberint format per l'espai lliure entre les mastodòntiques roques. Cada asteroide marxa, aparentment a la deriva, seguint un boig camí creat per les influències gravitacionals dels seus centenars de veïns. On els asteroides més grans han atret massa fort als seus veïns més petits, gegantescs cràters d'impacte tacaven les seves superfícies. En altres ocasions, roques més petites orbitaven com llunes al voltant del seu monstruós parent.
Mentre Luke s'endinsa més a l'interior, aprecia encara més la dificultat de seguir a una nau per l'agrupació d'asteroides. Tret que el perseguidor conegui el laberint tan bé com l'objectiu, ni té la menor esperança d'atrapar-ho. I, tal com Luke esperava, les pesades naus de línia no poden amenaçar a res que s'amagui en el turbulent nus de roques. Cap capità en el seu sa judici portaria res més gran que una corbeta dins de l'agrupació d'asteroides.
La ràdio de la seva cabina va cobrar vida de sobte crepitant.
—Wart, ets tu?
Luke comprova els sensors de l'Ala-X, però no veu ni rastre d'una altra nau. Ràpidament activa les sondes; aquest no és lloc per estar cec.
—Ei, Wart! Creus que això és bona idea? Vols que Parnell descobreixi el nostre amagatall?
En aquest precís instant, tots dos conjunts de sensors detecten una corbeta en el costat d'estribord d’en Luke. Acaba d'aparèixer des de darrere d'un asteroide de grandària mitjana.
—Ei, tu no ets Wart! —anuncia l'altaveu de la cabina.
—Ho sento —respon Luke.
Si s'ha de jutjar per l'armament pesat de la corbeta, o bé és un rebel improvisat o un pirata. Luke està segur que cap esquadró rebel opera en el Cinturó Sil’Lume.


·         Si Luke fuig de la corbeta, passa a la secció 3.
·         Si Luke ataca, passa a la secció 29.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada