dimarts, 28 d’abril del 2020

L'honor dels Jedi (7)


7

—Les nostres ordres són evitar contacte imperial —gruny Luke—. No podem ignorar les nostres ordres quan ens vingui de gust.
R2 trina una llarga observació.
—No has de recordar-me res sobre les decisions in-situ —exclama Luke, molest pel fet que el droide estigui d'acord amb el que realment sent en el seu interior—. Aquesta directiva no significa que puguem arriscar-nos a perdre un caça cada vegada que ens trobem amb un grapat de TIEs. Ara, estableix un curs cap a l'agrupació d'asteroides més propera.
El droide obeeix sense fer més comentaris. Trenta minuts més tard, aconsegueixen arribar al dens anell de roques i enderrocs que conté la primera agrupació d'asteroides. És un de gran. Més de 500 asteroides, variant en grandària des de menys d'un quilòmetre de llarg a més d'un centenar, surant a uns 2000 quilòmetres uns d'uns altres. Giren i orbiten al voltant d'un centre de gravetat comuna com una rajada de rorks sarnosos preparant-se per a una baralla.
Luke minora a una marxa lenta i entra amb cura en el laberint format per l'espai lliure entre les mastodòntiques roques. Cada asteroide segueix un boig camí dictat per a ell per les influències gravitacionals d'un centenar de veïns. Gegantescs cràters taquen la superfície dels asteroides més grans en els llocs on han atret amb massa força als més petits. En altres ocasions, roques més petites orbiten com llunes al voltant del seu monstruós parent.
Mentre Luke s'endinsa més a l'interior, aprecia la dificultat de seguir a una nau per l'agrupació d'asteroides. Tret que el perseguidor conegui l'espai tan bé com el seu objectiu, ni té la menor esperança d'atrapar-ho. A més, l'agrupació d'asteroides actuaria com a barrera defensiva contra naus de línia pesades. Cap capità en el seu sa judici portaria res més gran que una corbeta dins d'aquest remolí.
La ràdio de la seva cabina cobra vida de sobte crepitant.
—Wart, ets tu?
Luke comprova els sensors de l'Ala-X, però no veu ni rastre d'una altra nau. Encén les sondes; aquest no és lloc per estar cec.
—Ei, Wart! Creus que això és bona idea? Vols que Parnell descobreixi el nostre amagatall?
En aquest precís instant, tots dos conjunts de sensors detecten una corbeta sortint de darrere d'un asteroide, al seu costat d'estribord.
—Ei, tu no ets Wart! —anuncia l'altaveu de la cabina.
—Ho sento —respon Luke.
Si s'ha de jutjar per l'armament pesat de la corbeta, o bé és un pilot rebel o un pirata. Luke està segur que cap esquadró rebel opera en el Cinturó Sil’Lume.


·         Si Luke fuig de la corbeta, passa a la secció 3.
·         Si Luke ataca, passa a la secció 29.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada