dimecres, 29 d’abril del 2020

L'honor dels Jedi (20)


20

Luke es llança a un salvatge ascens en espiral, allunyant-se dels caces TIE. Li segueixen sense si més no dubtar-ho; aparentment, consideren que la llançadora d'assalt pot encarregar-se sense problemes de la nau minera de Gideon. Això podria significar problemes.
—Dóna'm més potència, R2.
R2 xiula, mostrant un missatge en la videopantalla. Els motors repulsors ja estan al 121% de la seva capacitat.
—No em vinguis amb el sobre-esforç dels motors —exclama Luke—. Si no ens movem més ràpid, no ens quedarà gens que sobre-esforçar!
El droide obeeix sense més comentaris. Luke es reprèn a si mateix en silenci per deixar que la seva frustració es mostrés. R2 està programat per protestar quan força massa la màquina; enfadar-se no canviaria això.
Tres núvols ardents esclaten just sota l'Ala-X, empenyent-lo cap a una trajectòria encara més empinada. Les lumbars d’en Luke es ressenten del cop, però ell ignora el dolor. Ja ha sofert abans altres cops en els ossos.
Un informe de danys parpelleja en la videopantalla de la cabina. Els impactes han fos les línies de potència dels quatre làsers. Ara l'Ala-X està completament indefens, tret que tingui en compte els torpedes de protons... que tenen aproximadament les mateixes probabilitats d'encertar a un caça TIE que un wookiee si es fes passar per un twi'lek.
Ara Luke no té elecció... ha d'escapar, i que ho aconsegueixi o no s'ha reduït a una competició de velocitat entre el seu Ala-X i els caces TIE.
Els TIEs continuen crivellant els seus escuts, però Luke adverteix que aconsegueixen menys encerts a cada segon que passa. Una comprovació de la computadora de vol revela que la distància entre ells està augmentant cada vegada a major velocitat... i els motors repulsors han aconseguit el 135% de la seva capacitat.
Trenta segons més tard, els TIEs es donen per vençuts i Luke estableix un curs de tornada a casa.


Luke ha aconseguit escapar amb vida, però això no serveix d'ajuda a la gent de Tredway 24. Torna a la secció un i intenta-ho de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada