divendres, 24 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (115)


115

Abans que pugui maniobrar, una descarrega làser explota damunt del Falcó. Un rugit ensordidor retruny pel casc quan vibra amb la força d'un impacte directe. Instintivament, Han es porta les mans a les seves adolorides oïdes i tanca els ulls.
Quan torna a obrir-los, la cabina ha quedat a les fosques. La forma inconscient de Chewbacca jeu en el seient del copilot, perfilada contra la pàl·lida llum exterior de les estrelles. Un fort xiuxiueig llisca pel passadís d'accés; el Falcó està perdent pressió.
―Chewbacca ―crida Han―, aquest no és moment per a una migdiada!
Chewbacca no respon. Han es posa dempeus i posa una mà darrere de l'orella del wookiee. El seu pols és fort i regular, però Chewie segueix sense respondre quan Han li intenta despertar.
―Primer el primer ―murmura Han. Va a popa per segellar l’escotilla abans d'intentar activar els sistemes de suport vital d'emergència―. És típic d'un wookiee deixar-me a mi totes les reparacions d'emergència.
Un altre tret làser esclata enfront de la cabina. El Falcó se sacseja suaument amb l'ona expansiva.

Quant temps li portarà a Han reparar el Falcó? Estarà bé Chewbacca? Què passarà si els imperials els capturen? Sense importar com surtin d'aquest embolic, Han i Chewie han perdut la carrera... i acabat amb aquesta aventura. Torna a la secció un i intenta-ho de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada