dissabte, 25 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (124)


124

El rifle blàster d’en Han centelleja. El primer tret li dóna al twi’lek al centre del pit.
―Està desarmat! ―crida Sodarra―. Perquè preocupar-se per la venjança quan les nostres vides estan en joc?
En Han s'encongeix d'espatlles.
―Ell era el líder del grup.
El rifle de Sodarra refulgia, tallant a un llangardaix en dos. Els altres altorians es refugien sota una taula i esquitxen la cantonada de foc blàster. En Han sent un agut dolor en l'abdomen i cau al terra. Encara que no recorda que li hagin donat, sap que està ferit. Al moment, està massa ocupat com per preocupar-se. Els lladres els han atrapat en una cantonada. Les finestres han estat cobertes amb taules fa molt temps, i Han dubta que el cantiner hagi cridat a l'ascensor.
―Com em fico en aquestes situacions? ―gemega Han.
Sodarra xoca contra la cantonada, llavors es desploma al terra.
―No podria passar-li a algú més agradable ―murmura Han.
Una nova ronda de foc dels altorians li recorda que ara són tres contra un. Roda per posar-se a cobert i el dolor travessa el seu estómac. En Han torna a disparar, i un altorià xiuxiua d'agonia.
―Pren això, pell relliscosa! ―crida. Les probabilitats són dues a una. No està mal per a Han Solo.
Un centelleig vermell enlluerna els seus ulls. La seva visió s'enfosqueix i el seu cap cau al terra. Se sent feble, massa feble per lluitar...

Què faran ara els parroquians amb Han? Com tornarà al Falcó? No importa si Chewie el rescata, les autoritats locals vénen a fer “neteja” o el tinent de Sodarra pren la iniciativa, Han a perdut aquesta lluita... i la carrera. Torna a la secció un i intenta-ho de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada