dimecres, 29 d’abril del 2020

L'honor dels Jedi (17)


17

—Agafa't, R2 —diu Luke—. Això podria posar-se lleig.
Encara que molts podrien considerar interrompre l'atac sobre Tredway com una intromissió, el pilot rebel no pot ignorar-ho. Quan l'Imperi ataca a gent innocent, sempre ho considera com si fos assumpte seu.
El droide xiula i pita gairebé alegrement mentre desplega les ales-S en posició d'atac. Els TIEs es despleguen en formació de diamant i s'acosten lentament, amb els seus petits punts de foc creixent a cada moment. Luke ara no té problemes a distingir-los de les estrelles. Encara que els TIEs tenen clarament avantatge numèric, la seva missió principal és evitar que Luke ataqui a la llançadora d'assalt. Per tant, els pilots imperials estan emprant una formació en xarxa dissenyada per evitar que Luke creui el bloqueig.
—Estem just darrere teu —anuncia Gideon.
—Genial —murmura Luke, amb el seu micròfon de gola desactivat—. Ara no puc fer marxa enrere.
Malgrat el fet que Luke no esperava gran ajuda per part de la ranquejant nau minera de Gideon, la seva presència podria proporcionar suficient cobertura de rereguarda per permetre un atac concentrat en una cantonada del diamant de TIE’s. A causa de Gideon, els companys d'esquadró de l'objectiu ho dubtarien abans de llançar-se sobre la cua de Luke.
D'altra banda, Luke podria tractar de travessar la xarxa volant en línia recta pel centre del diamant. Això no li oferiria un blanc fàcil sobre cap dels TIEs, però podria enxampar per sorpresa als pilots imperials.


·         Si Luke concentra el seu atac en una cantonada, passa a la secció 22.
·         Si Luke travessa la formació, passa a la secció 32.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada