dilluns, 20 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (91)


91

La computadora de vol mostra sis siluetes diminutes separant-se de l'Executor. En aquesta distància, semblen petits jejenes contra la massa blanca de l'Executor. Han no necessita veure les siluetes en forma d'H per saber que són caces TIE. La seva única esperança recau en aconseguir arribar a la Nebulosa Vídua Negra cosa que l’ocultarà dels sensors abans que els TIEs estiguin completament desplegats.
Se li forma un nus en l'estómac per l'anticipació... i sí, potser la por... Han inclina el morro del Falcó i accelera. Espera passar per sota de l'Executor abans que els imperials s'adonin que ha decidit córrer. Els poderosos motors sublumínics del Falcó centellegen i surt disparat com el raig d'energia d'un blàster cap al Superdestructor Estel·lar.
Llavors el Falcó es frena sobtadament, gairebé arrencant dels seus seients a Han i Chewbacca. Quan Han es recupera de la sacsejada, mira cautelosament la computadora de navegació. El raig tractor del Venjador els ha enllaçat.
―Això no serà tan fàcil com havia pensat ―murmura. Pot virar la nau abruptament a babord, intentant pairar-se de l'estret raig. No obstant això, encara que aconsegueixi escapar és probable que aquesta maniobra el llanci donant voltes sense control, tornant al Falcó un blanc fàcil per als caces TIE. La seva altra opció és sobrecarregar els motors sublumínics i intentar superar en força al raig. No serà alguna cosa fàcil, però podria funcionar si el raig del Venjador no té una subjecció ferma.

     Si Han intenta superar en força al raig tractor, passa a la secció 108.
     Si Han vira abruptament a babord, passa a la secció 114.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada