dilluns, 20 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (84)


84

Una tremenda commoció sacseja tota la nau.
―Què és això? ―crida Han. Realment no necessita preguntar-ho. Sap que han sofert un cop en les seves seccions posteriors desprotegides.
Algú a popa crida. L'aire corre cap a un gran forat on solia estar l'arma ventral.
―Segellin-lo! ―ordena el pilot.
Chewbacca descorda les seves corretges i salta per determinar l'extensió del dany. En Han activa el sistema de pressurització d'emergència de l'habitacle.
El caça TIE s'acosta per tornar a disparar. L'arma superior del Falcó resplendeix, creant un halo blavós al voltant del caça que esquiva violentament. Un tret d'energia toca el panell solar d'estribord del TIE. El pilot imperial torna a disparar en desesperació, llavors s'allunya girant cap a Aldo. El vaixell de càrrega s'estremeix quan grans andanades freguen el seu ja ferit ventre.
La pressió de l'habitacle segueix baixant. Es torna difícil respirar. Han es lleva l’arnés, deixant el seu seient per ajudar a segellar el forat. Però abans que pugui sortir de la cabina, el Falcó comença a girar sense control. El gir fa perdre peu a Han. Colpeja contra el sostre, llavors es torna a estavellar contra el terra. L'alè escapa dels seus pulmons, però d'alguna manera se les manega per tornar al seient del pilot.
El seu pitjor malson s'ha tornat realitat. El Falcó Mil·lenari ha començat un picat de dos milions de quilòmetres cap a Spach. Agita el cap per llevar-se la creixent somnolència i intenta elevar el morro. Però li costa respirar...

Pot Han treure al Falcó del pou de gravetat de l'estrella abans de perdre el sentit? Funcionarà alguna vegada el sistema de pressurització d'emergència? Si els imperials prenen el Falcó o preval la sort d’en Han, això serà una altra història, perquè aquesta ha acabat. Torna a la secció un i intenta-ho de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada