dijous, 30 d’abril del 2020

L'honor dels Jedi (29)


29

—No serveix de res escapar —murmura Luke—. Coneixen aquest laberint millor que jo.
No pot evitar sentir un lleuger sotrac d'excitació en enfrontar la seva nau i les seves habilitats contra un pilot enemic. Encara estava una mica molest per haver-se marxat de l'hostal. Fent virar l'Ala-X cap a la corbeta, Luke energitza els escuts deflectors davanters. La seva maniobra sembla sorprendre al pirata.
Luke dispara primer, i els seus trets colpegen de ple en la corbeta. El morro de la nau pirata explota just quan les seves armes de popa obren foc. El capità ni tan sols havia alçat els seus escuts: segurament estava tan sorprès de veure a Luke com el rebel l'estava de veure-li.
Els últims trets de la corbeta es perden molt lluny del caça d’en Luke, i la batalla acaba gairebé abans que Luke s'adonés que hagués començat.
—Aquest podria ser el lloc —diu Luke a R2—. Posem rumb a casa.

**

En el Comandament Rebel tots semblen estar inquiets i abatuts. Cap dels companys d'esquadró d’en Luke ha trobat un lloc adequat per a la base, i han perdut dos caces a les mans de les patrulles imperials. Per desgràcia, el General Dodonna tampoc pot usar el suggeriment d’en Luke.
—M'agrada la teva idea, Luke. Un cinturó d'asteroides oferiria al mateix temps camuflatge i terreny defensiu —diu Dodonna—. Però la Mon Mothma rebutja de ple acceptar aquesta idea. Tan aviat com vaig dir Sil’Lume, ella va dir que no. Si hagués de donar la meva opinió, crec que té algun altre assumpte en marxa en aquest sistema... però jo no dic res. Bon intent; potser algú més torni amb alguna cosa.


Encara que Luke va seguir exactament les seves ordres, ha fracassat en aquesta missió. Torna a la secció un i intenta-ho de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada