dimarts, 21 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (98)


98

Han accelera cap al cometa, empenyent al vaixell de càrrega modificat més enllà del màxim de les seves especificacions. Donada la major velocitat dels caces TIE, l'avantatge del Falcó sembla extremadament petita. Chewbacca treballa constantment per localitzar l'origen exacte del senyal d'auxili.
El corellià sap que una vegada que hagin entrat al cometa, el seu avantatge pot allargar-se diversos minuts, o pot disminuir. L'estàtica electromagnètica de les dues estrelles farà estralls amb els equips de comunicacions del Falcó, i potser també amb la computadora de vol. El seu èxit dependrà en gran manera de com de precís Chewbacca assenyali el nucli abans que els sols bessons enceguin el seu equip.
Han no vol confiar la vida de la Leia als capritxos del camp electromagnètic d'una estrella. Encara que sent desitjos d'escanyar-la per forçar-ho a córrer aquesta estúpida carrera, ha d'admetre, a contracor, que admira el seu esperit. Coneix a molt poques dones (o homes dit sigui de pas) amb suficients nassos per desafiar-ho en el seu propi joc.
Arrufant tensament els llavis, el contrabandista decideix incrementar les seves oportunitats d'arribar abans que els TIEs al senyal d'auxili.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada