divendres, 24 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (114)


114

En Han gira bruscament cap a babord i intenta trencar la subjecció del Venjador. El Falcó se sacseja, i comença a girar fora de control. En segons, els caces TIE s'acosten. Han intenta apuntar amb les armes, però el gir del navili ho torna una tasca impossible.
Els TIEs disparen contra les seves armes amb facilitat.
Quan finalment el Falcó deixa de girar, està indefens. Totes les seves armes de nau contra nau han estat deshabilitades. La llançadora armada de soldats s'aproxima, i dues dotzenes d'homes en voluminoses armadures salten de la seva resclosa d'aire cap a la seva nau. En Han activa el canó blàster antipersona i derroca a dos soldats. Abans que pugui fer més dany, un soldat llança un torpede de protons en miniatura del seu vestit i fins i tot aquest canó blàster és destruït.
Durant els següents dos minuts, els dos contrabandistes verifiquen una vegada i una altra les seves armes. Una ballesta wookiee i una pistola blàster pesada són pobres rivals per a l'armadura de combat g-zero. Han no sap com podran escapar aquesta vegada, però està determinat a no podrir-se en un calabós imperial.
Per fi, se senten diversos cops metàl·lics en el costat de babord. Un moment després, el sistema de seguretat de la resclosa d'aire mostra un advertiment d'anul·lació manual.
Els soldats espacials entren a l'habitacle. Han i Chewie contesten el foc, però les seves armes tenen molt poc efecte en la pesada armadura.
Un soldat espacial apunta el seu rifle blàster cap a Han. Un centelleig vermell sorgeix davant els seus ulls, i Han se sent caure. Li brunzen les oïdes.
―Em pregunto perquè es van molestar amb la resclosa d'aire?
La vista se li esvaeix completament i Han sent com si caigués des d'una gran altura.

On despertaran els contrabandistes... en un calabós imperial? Descobrirà Han després de tot perquè es van molestar amb la resclosa d'aire? Els nostres herois tenen suficients recursos com per escapar de les urpes imperials... però això és una altra història. Aquesta aventura ha arribat al final. Torna a la secció un i intenta-ho de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada