dimecres, 29 d’abril del 2020

L'honor dels Jedi (13)


13

Luke apunta per sobre de l'espatlla de l'estrany i dispara. Quan el tret passa xiulant al costat del cap de l'orador, l'humà d'ulls feroços s'ajup involuntàriament, deixant a Luke exposat. El tret s'estavella en el sostre de la cafeteria, regant als aterrits parroquians amb fumejants restes de plastiescuma. Els soldats d'assalt reaccionen immediatament a la sobtada vulnerabilitat d’en Luke i llancen trets d'energia cap a ell.
Mentre Luke tracta d'apuntar, un tret blàster li encerta a l'espatlla dreta. L'impacte li obliga a girar-se i el seu braç cau inert. La seva pistola blàster cau relliscant al terra. La foscor comença a cobrir la seva vista.
—No poden arrestar... —murmura, amb l'espatlla cremant de dolor—. Ajuda'm.
La foscor segueix caient, i ara li ressonen les oïdes. Dues formes fantasmals s'aproximen cauteloses, amb els seus rifles blàster preparats per disparar. Luke veu la seva armadura blanca només com una ombra d'un gris més clar.
—Ben, ajuda'm! —murmura.
Algú li posa quelcom fred i metàl·lic en la gola, després diu alguna cosa amb aquesta particular veu seca i electrònica dels soldats d'assalt. Luke no pot entendre les paraules dels soldats, i ja no pot veure. És això la fi?
—No... —balboteja—. Sobreviuré!
Una sensació gairebé imperceptible pessigolleja en el seu cap, i la gasa que cobreix el cap d’en Luke comença a aclarir-se.
Un instant després, veu al general dempeus sobre ell.
—Potser tingui raó soldat. Sobreviurà. Emportin-se’l per interrogar-lo.


Luke sobreviurà, però de moment està greument ferit i és presoner dels imperials. Aquesta aventura s'ha acabat per a ell. Torna a la secció un i prova de nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada