dimarts, 8 de juliol del 2014

El Pati de les Oportunitats


El Pati de les Oportunitats


Cris Olson



El teu cap a Resultats Executius havia evitat respondre amb detall allò que feia referència a la teva destinació. S'havia guanyat el teu respecte, pel que vas romandre pacient i vas actuar segons allò programat. Sortint de l'hiperespai, el codi de navegació activa el pilot automàtic, i la teva nau descendeix a la tèrbola atmosfera del planeta Valgauth. Els sensors estan en verd mentre els escuts deflectors aguanten ferms contra la fricció atmosfèrica. La nau planeja entre núvols negres i grisos que s'agafen a ella com paràsits gasosos.
Travessant la capa de núvols, apareix davant teu una escena repulsiva. Muntanyes retorçades de runes cobreixen la superfície del planeta i arriben fins al cel com decrèpits monuments. Focs blaus, negres i grocs crepiten, devorant qualsevol residu combustible. Fora de la finestreta flota una atmosfera corrosiva de fluids de màquines, desfets tòxics i podridura biològica. Unes estructures es materialitzen davant de la teva nau a través de les boiroses precipitacions. Aquest és el Pati, el teu destí.
El cicle d'aterratge comença mentre t'acostes a un conjunt de gegantines sitges de manufactura orbitades per barcasses droide. L'exterior blindat d'una de les sitges s'obre per deixar a la vista un moll d'aterratge banyat per una llum taronja. Una suau sacsejada indica que has tocat terra, i un delicat braç mecànic s'estén cap a la teva nau, ruixant la zona de la rampa amb fluids. Les sirenes indiquen que tot està net després que els vapors esterilitzats s'aixequin de la nau. Descendint la rampa d'aterratge, un tuf ranci envaeix els teus sentits i la tempesta de pol·lució s’intensifica mentre les portes de l'hangar es tanquen. Esperant la teva arribada es troba, immòbil, un droide de protocol verd. Acostant-te a ell, cobra moviment i parla.
-Benvingut al Pati. Sóc A-3T0. Vingui amb mi, amic escòria. –I assenyala cap a un passadís -. El Sindicat U l’espera...
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada