dissabte, 3 de gener del 2015

Soldat d'Assalt Imperial TK 329



Soldat d'Assalt Imperial
TK 329
 

Joe Schreiber 



Aquí és TK 329 de l'Exèrcit Imperial, transmetent des del Destructor Estel·lar, Vector.
L'Imperi ens va subministrar a alguns de nosaltres noves eines de comunicació per difondre millor les notícies sobre la nostra missió.

 

TK329
• Nom: Soldat d'Assalt TK 329
• Localització: Destructor Estel·lar Imperial Vector
• Bio: El Soldat d'Assalt Imperial TK329 ha estat a bord del Destructor Estel·lar Vector durant tres anys. Té una dona, Mera, i un fill, Gareth.
Aquest és TK 329 de l'Exèrcit Imperial, transmetent des del Destructor Estel·lar, Vector.
L'Imperi va subministrar a alguns de nosaltres noves eines de comunicació per difondre millor les notícies sobre la nostra missió.
Amb sort puc fer que la gent entengui el que fem i inspirar a d’altres per servir a la noble causa de l'Imperi.
Em vaig graduar de l'Acadèmia tres anys enrere i serveixo en el Vector des d'aleshores. És difícil estar lluny de la família però ens donen un temps de permís.
La meva dona i fill saben que el que faig, ho faig pel bé de la galàxia i per ajudar a mantenir la pau per a tots els habitants.
Enrolar-te a la Forces Imperials permet assolir el potencial d'una excel·lent carrera en diversos camps.
Finalment espero acabar el meu servei en un parell d'anys i mudar-me a la seguretat privada de l'Emperador com un dels seus Guàrdies Reals.
Per descomptat que vull que el meu fill segueixi els meus passos. Res em faria estar més orgullós. Respondre a la crida del servei és un noble esforç.
Com un dels nostres instructors solia dir, només començant a l'Acadèmia: El nostre credo és Servei, Lleialtat, Fidelitat. Vivim sota aquestes paraules.
Encara si un no compleix els requisits físics o d'edat per servir com un Soldat d'Assalt, potser l'Imperi tingui un ús per a tu.
És el deure de cada ciutadà registrar-se amb un dels nostres agents reclutadors i ajudar a fer de la galàxia un lloc segur per a les futures generacions.
Vaig acabar com el millor de la meva classe a l'Acadèmia de Càrida. Raithal aconsegueix els premis però amb gust reptaria a qualsevol dels seus graduats.
Personalment crec que som millors que els Clons. La resta de nosaltres va haver de lluitar i entrenar durant tota la vida per tenir l'oportunitat de servir.
El meu col·lega Davin és un bon amic. El més proper. Entrenem junts a l'Acadèmia però al final va ser enviat a un altre lloc.
El meu grup està sota el comandament del Comandant Tiges, però sovint coordinem activitats d'entrenament amb el Comandant Gorrister i el seu esquadró.
En Gorrister és considerat un gran líder pels Moffs; algú que farà el que sigui per assegurar la seguretat dels seus homes i l'èxit de la missió.
És a bord del Vector que realment me n'adono del que és capaç el nostre gran Imperi. Aquesta nau és una veritable meravella de l'enginyeria.
El mateix Gran Moff es va passar personalment per la nau i vam passar la inspecció amb total èxit.
No crec que ningú entengui quan grans són aquests navilis fins que et veus obligat a córrer tot el llarg dels passadissos durant l'entrenament dels matins.
No hi ha molt que puguem fer amb la nostra quantitat limitada de temps lliure. Molts de nosaltres ens vam tornar excel·lents jugadors de Dejarik i Sàbaac.
L'armadura no és tan incòmoda com la gent creu. A més, està dissenyada per mantenir-te amb vida durant el combat, i escullo seguretat sobre confort.
La nostra armadura no és capaç de suportar trets directes de blàsters, però està dissenyada per sobreviure en les condicions més extremes.
Ha, el BlasTech E-11. Té una mala reputació per la seva falta d'exactitud, però és un dels blàsters més poderosos que hi ha al mercat.
Un bon soldat compensarà qualsevol problema amb l'exactitud i farà els ajustos necessaris. Culpar a l'arma pels errors d'un és patètic.

@ Darth_Duff Hauries escollir les teves paraules amb cura. Parlar així et podria ficar en problemes.

Vaig tenir trobades amb els rebels en moltes ocasions. La primera trobada va ser durant una missió per mantenir la pau a Ryloth on van emboscar al meu esquadró.
La senda rebel és un camí de covardia i egoisme. No descansaran fins que la galàxia es destrossi en inquietud civil.

@ troopfan Aquest treball no és per als dèbils de cor però les recompenses són millors del que puguis imaginar.

Vaig matar a diversos rebels però es multipliquen com els bacteris, cada nova onada és més astuta i cruel que l'última.
Hi ha constants rumors de supervivents Jedi dispersats per tota la galàxia, reben asil dels simpatitzants de la seva causa.
No cometin cap error, qualsevol Jedi supervivent aviat serà portat a la justícia. I aquells que siguin trobats refugiant a algun Jedi s'enfrontaran a les terribles conseqüències.
Una baralla va esclatar al menjador aquesta tarda. De debò, el fang que se serveix a bord d'aquestes naus no val l'acció disciplinària.
3 setmanes seguides a bord de la nau poden portar esclats en la disciplina, però 90 dies al calabós poden canviar l'actitud d'un Soldat.
Gareth. No puc esperar per veure't a tu i a la teva mama de nou aviat. Tindrem una festa només per a tu quan arribi a casa.
Ja va passar bastant temps però el papa hauria de tornar de visita a casa molt aviat. Tinc una cosa molt especial per a tu...
Un dels ajustaments més difícils és aprendre com dormir amb tant de soroll al voltant. De vegades sona com si el Vector estigués viu.
Les nostres habitacions són petites però còmodes. De totes maneres no passem molt de temps en elles, excepte per dormir.

@ Bly5052 Em regeixo per les eleccions que he pres. Pots tu dir el mateix?
Usualment estem en exercicis d'entrenament, passant el dia fent instrucció o realitzant les tasques assignades a la nau.
La vida al Vector de vegades pot ser monòtona, per la qual cosa la majoria de nosaltres anhela l'acció que ve amb el treball.
La veritable diversió comença quan hi ha una emergència. El procediment surt per la finestra i simplement ens deixem portar per l'instint i el nostre entrenament.
Gairebé tots tenen una història sobre en Vader. Pots dir si és una bona història si la persona està viva per explicar-la.
Vaig fer un breu viatge en una de les barcasses presó. Aquells que volen servir a la línia del front necessiten complir un temps en serveis de seguretat menors.
Com Soldat d'Assalt, patrullo la galàxia, sacsejant els miserables ruscs d'escòria, vilesa i enemics de l'Imperi. Enemics de la pau i l'ordre.
Tots hem perdut a algú proper durant la guerra: amics, germans, pares i fills. Però tot acabarà una vegada que eliminem als Rebels.
El 501 º? Servir al 501 º és servir amb el millor que l'Imperi té per oferir. Un ha de tenir molta sort.
Hi va haver una breu parada a prop de Meglumine. Només un petit equip va anar al planeta però la resta de nosaltres va poder gaudir una mica de R & R.
No és comú que un grup tan petit es desplegui però de vegades mantenir-lo en secret és més important que tenir un nombre més gran.
Avui rodaran caps. Es diu que unes tropes van manejar barroerament la càrrega especial que va resultar estar contaminada.
@ Bly5052 No penso molt en ells
Ara tenim problemes amb l'energia de la nau. Els motors es van ofegar i vàrem canviar als de suport dues vegades en 3 dies.
Avui és un caos general. El que sigui que hagi danyat en la càrrega l'altre dia ha enfadat a la gent equivocada.
Potser és pels problemes d'energia però molts homes estan sent portats a les badies de malalts recentment. És com si tots s'haguessin contagiat de la mateixa malaltia.
Els motors es van ofegar per complet i les nostres comunicacions estan fallant. Ni tan sols sé si aquests missatges seran rebuts.
Sembla que la infecció és pitjor del que ningú va pensar. Les sessions d'entrenament van ser cancel·lades avui perquè la majoria estava massa malalt per presentar-se.
Pitjor que acostumar-se al soroll del Destructor Imperial és el sobtat silenci absolut, a part de les veus afeblides de la tripulació.
Avui vaig visitar la infermeria per fer-me revisar i vaig veure que les primeres víctimes de la malaltia no ho van aconseguir.
El nombre de morts va ascendir a centenars. Homes que eren virils i actius dies enrere van ser reduïts a cadàvers decrèpits. La seva pell grisenca i ensangonada.
Els efectes d'aquesta malaltia són horribles.
Vam perdre tota l'energia i depenem dels generadors de suport per a les mínimes funcions de suport vital.
Alguns dels Soldats més saludables que queden estan parlant sobre un intent de fuga.
La mort està al nostre voltant. Què ens està passant!? Les sales estan tacades amb sang i l'olor de la descomposició omple l'aire.
Encara no em sento malalt però els símptomes ataquen sense avisar i els efectes són gairebé instantanis. Que no hi ha ningú allà fora escoltant?
Gareth, cuida bé de la teva mare. Mera, t'estimo. Ho sento.
En Gorrister i el seu equip planegen escapar. Aniré amb ells. És l'única esperança de sobreviure en aquesta plaga.
Puc sentir la mort travessant el meu cos. No passssarà molt.
Els morts. Ells...

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada