dijous, 27 de juliol del 2017

Darth Maul (IV)

Anterior



Entrada 4

Trobar els Jedi i la Reina Amidala en una vasta galàxia no em preocupava.
Els Sith tenen molts mètodes de rastreig, alguns dels quals no puc revelar, fins i tot en el meu propi diari. Rutes de connexió, instint, lògica, suborns, la nostra pròpia brillantor... els nostres recursos són molts. El nostre abast és tan vast com la galàxia. El meu Mestre m'ha demostrat una vegada i una altra que no hi ha res prou petit com per escapar de la seva consciència, cap sistema prou llunyà com per estar fora del seu abast, cap nau que no pogués ser trobada si tenies la paciència i l'astúcia com per buscar.
No ens va portar molt acotar la cerca a un petit planeta en els Territoris de la Vora Exterior: Tatooine. No portarà molt trobar les coordenades precises del lloc d'aterratge. Estan a les nostres urpes
Lord Sidious em convoca, i vaig al seu costat. Junts mirem sobre les llums de Coruscant. Sé que el meu Mestre sent la mateixa eufòria que jo.
Ha planejat curosament, pas a pas. Cautela. Estratagemes. Subterfugi. Motius ocults, actes secrets. He observat al meu Mestre utilitzar tot això per arribar en aquest punt. Ara per fi no tindrem necessitat d'ocultar el nostre poder.
–Han acceptat una comunicació d’en Sio Bibble–, em diu Lord Sidious–. No l'han respost. Però podem estar raonablement segurs que encara estan a Tatooine.
–Tatooine està escassament poblat. Si el rastre és correcte, els trobaré ràpid, Mestre.
Lord Sidious em diu que he estat ben entrenat, i que els Jedi no són rivals per a mi. Encara que ja ho sé, em gratifica escoltar-lo. El meu Mestre no m’elogia sovint.
–A la fi ens revelarem davant els Jedi, –dic–. Al final tindrem venjança.
–És massa tard com perquè ens detinguin ara, –està d'acord el meu Mestre, la seva veu suau. Puc percebre la força onejar sota la vibració, la crueltat, el dur propòsit que inflama la meva pròpia–. Tot va com estava planejat. –Continua ell, els seus ulls sobre la vasta ciutat–. La República aviat estarà sota el meu control.
I al meu, Mestre. Ja que jo em mantinc al teu costat.

Deixo al meu Mestre i m'afanyo cap a la plataforma d'aterratge oculta. El meu transport sempre està preparat.
El meu Infiltrador Sith no és un navili gran, però té un hipermotor poderós. El temps és crucial ara. Estem bastant segurs que la nau de la Reina va rebre certs danys mentre escapava del bloqueig. No hi pot haver un altre motiu per aterrar en un planeta tan desolat de la Vora Exterior. Suggereixo que la Reina Amidala estarà amagada mentre planeja reprendre el seu planeta, però Lord Sidious sacseja el cap.
–Ella no és tan valenta–, va dir ell–. Encara confia en el poder del Senat. No, no és per això pel que han aterrat a Tatooine. I el motiu no et concerneix. Simplement troba'ls.

Quan surto de l'hiperespai, capto un senyal d'emergència d'una nau propera. La ignoro. Sempre ignoro els senyals d'emergència. Què són els insignificants problemes dels altres en comparació a la meva missió?
Aviat puc veure la nau en el meu monitor. És un creuer espacial petit encallat en una carretera de naus. El senyal d'emergència es torna més frenètica mentre la passo de llarg. Algú prega ajuda. Deixa que els Jedi vinguin en ajuda de naus patètiques. Els Sith tenen tasques més importants.
Tot d'una, un gran vaixell de càrrega surt de l'hiperespai. Al principi suposo que està venint en ajuda de la nau varada. Però per a la meva sorpresa, la nau varada de sobte roda i es dirigeix directament cap a mi, el vaixell de càrrega maniobrant en posició a l'altre costat. M’envolten en un moviment en pinça. Els panells llisquen cap enrere, i veig que el vaixell de càrrega d'aspecte innocent està equipat amb torpedes de protons.
Llavors ho entenc. Pirates. Pirates togorians, el més probable. Els més ferotges i implacables en la galàxia.
Colpejo la consola amb el meu puny. Imbècil! Hi hauria d'haver estat en guàrdia. Com puc haver-me quedat obert així? M'han envoltat.
Ara que m'han vist, he de matar-los. La missió és massa important com per tenir testimonis.
Provo una sèrie de maniobres per esmunyir-me entre ells o al seu voltant. El vaixell de càrrega ràpidament vira per tallar-me el camí. El creuer persegueix el meu flanc. Els togorians són pilots experts. Una persecució o una activació tardana de la capa només atraurien més l'atenció.
Res és motiu suficient per al fracàs.
Tots aquests càlculs passen per la meva ment en breus segons mentre la primera nau em dispara. He posat els escuts reflectors, però el cop sacseja la nau alarmantment. Tenen armes poderoses. Estic segur que el tret era un advertiment.
Només hi ha un recurs.
Tallo l'energia. La nau s'atura, encallada. Apago els escuts reflectors.
És un lleuger risc, però poques vegades m'equivoco. El següent tret dels torpedes de protons podia convertir-nos a mi i a la nau en pols espacial. Espero, retirant-me cap al pont perquè no em puguin veure, fins i tot amb els electrotelescopis. Els imbècils estan probablement confosos i en alerta.
La nau esquer més petita es dirigeix cap a mi. Sens dubte pretenen abordar la meva nau i matar a tots a bord. Ells no han disparat una altra vegada perquè volen la meva nau, també. L’Infiltrador Sith és impressionant. No han vist res com això abans.
La irritació corre a través meu per aquesta interrupció. Jo els derrotaré, però portarà temps.
Corro a la part posterior de la nau. Activo l'alliberament de la beina d’escapament i grimpo dins. La beina és més petita que la majoria. Tot just hi ha lloc suficient per a mi.
Espero fins que veig la nau pirata aproximar-se. Llavors llisco l'alliberament i vaig a la deriva cap a l'espai. Mantinc el motor en baixa energia i toco el casc.
Quan estic segur que tots els pirates han abordat, desenganxo, acuradament mantenint la meva nau entre mi i el vaixell de càrrega. El vaixell de càrrega s'ha acostat, cobejosament esperant el resultat. Creuen que aquells a bord estan preparats per rendir-se.
Podia escapar d'ells fàcilment i pilotar la beina fins a Tatooine. Però no rendiré la meva nau.
Em dirigeixo a la nau pirata, directament cap al cor del meu enemic. Una nau de pirates espacials no és rival per a mi. Els hi faré empassar la seva cobdícia per les seves goles.
Viuran per penedir-se d'atacar un Sith.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada