dimecres, 15 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (32)


32

Amb els escuts orientats cap endavant, en Han vola directament cap al TIE. A pesar que el pilot esquiva frenèticament, els canons làser del Falcó encerten a la cabina del caça amb quatre sagetes blavoses. Una bola de foc ataronjada omple l'espai on el TIE va estar un instant abans. Han gira abruptament cap amunt i executa un rínxol. Acaba la maniobra directament darrere del TIE que li havia estat atacant per darrere.
―Ja et tinc! ―es vanta Han. Oprimeix el gallet i els canons del Falcó centellegen. Les sagetes d'energia obren els seus mortals capolls a l'espai buit.
El pilot imperial està fent un rínxol tancat. Han no s'esperava la maniobra i no podrà seguir-la. En canvi, dóna la volta en cercle i s'aproxima de front. Per quan el Falcó acaba la maniobra, el pilot del TIE ja està en posició. Els seus canons làser resplendeixen, convertint el buit enfront de la cabina d’en Han en una tempesta vermella.
En Han s'aferra amb força als controls. Volar directament cap als canons encesos del TIE és suïcida. Pot intentar capbussar-se per sota del TIE, i llavors elevar-se per fer un tret ventral. Aquesta tàctica enfronta la seva habilitat de pilot contra la mobilitat superior del TIE; si pot ser millor pilot que l'imperial, el destruirà. Si no, ell i Chewbacca podrien tenir l'oportunitat de provar les càpsules de salvament del Falcó. La seva altra opció és inclinar-se noranta graus i forçar al TIE a fer un gir abrupte. Això farà que sigui més difícil apuntar per a les dues naus, però protegirà al Falcó d'un devastador atac de prop.

     Si Han intenta fer un tret ventral, passa a la secció 53.
     Si Han s’inclina noranta graus, passa a la secció 34.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada