dimecres, 15 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (34)


34  

Han presenta al TIE el flanc del Falcó i es concentra a seguir presentant-li-ho. Durant gairebé dos minuts, el TIE s'acosta i s'allunya, assetjant al Falcó amb trets que passen a prop. El TIE manté a Han tan ocupat pilotant el Falcó i esquivant andanades de canons làser que no pot trobar el temps per apuntar bé al seu enemic.
El panell de control de danys de Chewbacca brilla com un casino d’Ord Mantell. Cada llum demanda la seva atenció immediata. En Han dubta que el TIE pugui estar en un estat molt millor, ell també l’ha fregat diverses vegades, la qual cosa ha d'haver fet mossa en la nau sense escuts.
Quan Han fa donar la volta al Falcó per a una altra passada, el TIE li sorprèn retirant-se fora de rang. La seva silueta s'esvaeix convertint-se en una espurna, i després en un puntet. En moments, només resulta visible en la computadora de vol.
―L’hem espantat, Chewie! ―exclama Han.
Com si volgués corregir-ho, la vasta negror al capdavant floreix en una tempesta de sagetes turbolàser. En Han baixa la mirada; li dol el cap com si acabés de veure l'explosió d'una nova. Quan la seva visió s'aclareix, Han desitjaria haver-ho fet... la computadora de vol mostra que l’Erradicador ha aconseguit el rang màxim de foc!
―Eeeeroogh ―suggereix Chewbacca.
―Bona idea ―diu Han―. Sempre vaig voler explorar un bon joc d'anells planetaris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada