dimecres, 15 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (36)


36

Ignorant als dos caces TIE, Han obre al màxim el motor sublumínic. La maniobra pren per sorpresa als pilots imperials. Dos segons després, el Falcó aconsegueix el rang de tir.
La llançadora de soldats espacials penja contra el disc blanc de Mon Torri com un insecte rodanxó surant en una copa de cervesa de llet altoriana. El seu cos negre forma una silueta d'objectiu ideal.
Han obre foc amb tot el que té el Falcó. Espera incapacitar a la llançadora abans que els soldats espacials comencin les operacions d'abordatge. Una vegada que els imperials hagin abordat la corbeta, ell i Chewbacca no tindran cap oportunitat de rescatar a la tripulació. Els soldats espacials són els millor entrenats i els que porten l'armament més pesat de tots els soldats d'assalt de l'emperador. La pistola blàster d’en Han, o fins i tot la ballesta wookiee de Chewbacca, tindran molt poca efectivitat contra els llançatorpedes de protons en miniatura o els canons blàster integrats en l'armadura.
La llançadora retorna el foc amb dos bancs de canons làser. Només el fet que la llançadora està quieta a l'espai li dóna a Han una oportunitat d'encertar-li. La majoria de les llançadores de soldats espacials porten suficient armament com per lluitar contra un esquadró de caces Ala-X.
Quatre sagetes d'energia passen des d'enrere al costat de la cabina, recordant-li a Han que els caces TIE segueixen darrere d'ell.
―Serà millor que utilitzem bé els escuts ―observa Han―, o serem escòria espacial abans que puguis dir protoplasma.
Enfronta una decisió crucial. Pot demanar-li a Chewbacca que orienti els escuts cap endavant per protegir-los de la llançadora, cap enrere per protegir-los dels TIEs que els persegueixen, o dividir-los per proporcionar una mica de protecció contra tots dos enemics. Encara que la llançadora ostenta armes més pesades que els TIEs, no sembla estar enfocant tota la seva atenció en el Falcó. Han es pregunta si està prou ocupada com perquè ell llanci el seu cop sorpresa.
Chewbacca panteixa.
―La corbeta té marques imperials? ―respon Han―. Algú ha d'haver-la-hi robat a l'Imperi.

     Si Han orienta els escuts cap enrere, passa a la secció 31.
     Si Han orienta els escuts cap endavant, passa a la secció 39.
     Si Han divideix la protecció dels escuts, passa a la secció 6.
     Si Han abandona a la corbeta, passa a la secció 30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada