dijous, 16 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (44)


44

Ràpidament, el Falcó zigzagueja en direcció als caces TIE. Amb el poder de foc modificat i els escuts de la nau orientats cap endavant, és més que rival per les dues petites naus. La distància s'encongeix ràpidament, no obstant això Han conté el foc. El Falcó té una força sorprenent. Amb paciència, podria destruir als dos caces abans que els seus pilots comprenguin què és el que els ha colpejat.
A un rang llarg, els canons làser dels TIEs centellegen. Han somriu; hauran d'acostar-se més per penetrar els escuts. Apunta cap als dos TIEs. En qualsevol moment...
Els TIEs se separen! Un va cap a estribord i l'altre es llisca a babord. Els pilots no han caigut en el parany d’en Han, de fet, li han tendit el seu propi parany.
―Iguala els escuts! ―Exclama Han mentre gira per seguir al TIE de babord.
L'advertiment arriba massa tard. Mentre gira per atacar al TIE del costat de babord, l'altre s'acosta per darrere. El Falcó trontolla violentament. El TIE ha donat en el blanc.
Chewbacca brama.
―Els escuts han caigut? ―crida Han―. Això és impossible! ―Dues violentes sacsejades més convencen a Han que Chewbacca està dient la veritat.

     Si Han continua lluitant amb els caces TIE, passa a la secció 58.
     Si Han fuig, passa a la secció 30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada