divendres, 17 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (59)


59

Els TIEs distants se separen i s'aproximen per a una altra passada. En aquesta distància, s'assemblen als estels fugaços. Determinat a no oferir-los als imperials un blanc fàcil, Han fa que el Falcó apunti cap al creixent punt brillant de la dreta. Com va pensar, els TIEs no tenen cap intenció de permetre que el Falcó aconsegueixi l'espai obert. Canvien de formació per tallar-li el pas.
Han selecciona el caça de l'esquerra com el blanc primari i el caça cap al qual està volant com el blanc secundari. Encara que els TIEs el superen en nombre, Han sent que ell és qui té el control de la situació. En dirigir-se cap al caça de la dreta, Han ha forçat als pilots imperials a començar una maniobra. Ara, ell pot usar aquesta maniobra en contra seva.
Han fa que el Falcó llisqui bruscament cap a estribord. La demora a respondre dels TIE mostra que els pilots imperials van ser presos per sorpresa. Han fa una pausa abans de disparar els canons làser. A causa que els TIEs van respondre tan lentament, podria arriscar-se a contenir el foc fins aconseguir el rang a boca de canó. Fer això gairebé garantirà la destrucció dels TIEs... si no es recuperen i li destrueixen primer.

     Si Han conté el foc, passa a la secció 53.
     Si dispara immediatament, passa a la secció 47.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada