diumenge, 4 de maig del 2014

La Recerca del Jedi (i Ep)

Anterior



Epíleg

En Luke Skywalker, Mestre Jedi, es trobava dempeus a la part alta del Gran Temple de la quarta lluna de Yavin.
Sota els seus peus hi havia la buida sala del tron ​​i la gran càmera d'audiències amb claraboies obertes al sol. Vestit amb una nova túnica Jedi, amb la seva espasa de llum penjant a un costat, en Luke va sentir que la tebior el banyava. Persistents aromes especiats pujaven com a vapor de la luxuriosa selva que es trobava als seus peus.
Les antigues ruïnes deixades per la desapareguda raça massassi constaven de diversos gegantins edificis geomètrics dispersos, ara coberts per la voraç jungla. En Luke es trobava a la part alta del Ziggurat que havia estat una immensa estació de seguiment quan la base rebel va estar situada a Yavin IV.
Al cel, com una amenaçadora esfera gegant de color taronja pàl·lid, el planeta Yavin omplia gairebé tot el seu camp de visió. L’inflat gegant gasós havia estat un escut per a la base rebel quan la primera Estrella de la Mort avançava en la seva òrbita a la posició de tir amb el seu superlàser destructor de planetes. La base de Yavin havia estat abandonada pels rebels anys enrere. Però moltes de les trencades estructures de pedra encara eren utilitzables.
Amb el poder desencadenat de la flota de les Goles, i els previsibles atacs de l’almirall Daala, la Nova República necessitava desesperadament una força poderosa que anés més enllà del mer poder militar, un grup de guardians que mantingués l'ordre a la galàxia.
En Luke pretenia reunir a tots els que pogués, immediatament... no només a Gantoris i l’Streen, sinó també al Kyp Durron, la Mara Jade, diverses de les bruixes de Dathomir, Kam Solusar, i altres als quals havia trobat des de la Batalla d'Endor. I la recerca de més persones amb potencial Jedi hauria d’intensificar-se. Necessitava candidats, tants com fos possible.
Els nivells superiors d'algunes de les estructures massassi de sostre pla estaven prou clars perquè en Luke pogués aterrar la seva nau. A l'ampli pati que un cop es va utilitzar com a plataforma de llançament per a l'Aliança, el vell caça ala-X d’en Luke es refrescava entre les creixents boires de les jungles de Yavin.
Quan la Mon Mothma i la Leia van oferir al Luke la base rebel abandonada, va aprofitar immediatament l’oportunitat.
Per començar l'entrenament real, en Luke va tractar de recrear tots els exercicis que Yoda li havia ensenyat a Dagobah, igual que les sessions de pràctiques que va començar l’Obi-Wan Kenobi. En Luke també tenia l'antic Holocrò Jedi, la base de dades històrica visual que la Leia havia pres de la fortalesa de l'Emperador ressuscitat. Havia estudiat la informació del magatzem ocult de coneixement Jedi a Dathomir. Tenia moltes eines, i els seus estudiants portaven dins de si mateixos les portes a un gran poder.
Però en Luke es va preocupar un cop més. Si un dels seus aprenents - o més d'un! - caigués a l’indret fosc, tindria el poder per portar-lo de tornada? I qui era aquest "home fosc" que aguaitava en els somnis d’en Gantoris amb profecies de destrucció?
Quan en Luke va recórrer amb la mirada l'ampli panorama de densa naturalesa salvatge, va veure àmplies cicatrius cremades on els incendis havien assolat la selva. Però el ritme ecològic de la lluna s'havia cobrat la seva venjança, curant-se a si mateixa. Denses agrupacions de fragants arbusts de fullablava, arbres massassi i falgueres trepadores cobrien la terra en un embolic impenetrable que s'estenia fins on arribava la vista, trencada només per les disperses ruïnes dels temples que apuntaven entre la vegetació.
Les construccions alienígenes deixades pels massassi semblaven plenes de secrets i coneixement en si mateixes. En Luke va parpellejar i va sentir el poder del lloc que l'envoltava, la meravella, el misteri que ho envoltava tot. No podia esperar a dur allà als seus estudiants.
Era el lloc perfecte per entrenar un Nou Orde de Cavallers Jedi.




Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada