dimarts, 14 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (15)


15

Avançant cap a la llançadora en una sèrie de corbes en tirabuixó, Han se sent relativament segur contra un impacte directe. És menys probable que els artillers imperials encertin al Falcó que ell faci que voli cap a un dels seus trets. Desafortunadament per al Han, l'oficial d'artilleria imperial s'adona d'això ràpidament i ajusta les seves tàctiques en conseqüència.
Chewbacca roman en silenci, però Han pot sentir la tensió del wookiee quan la llançadora llança una andanada de foc just fora del rang a boca de canó. Ara per donar el cop que vol, Han haurà de travessar una paret d'energia. Ni tan sols els escuts del Falcó tenen la potència suficient per resistir l'enorme poder de foc de la llançadora. Reticentment, Han dispara una andanada grollera, llavors dóna la volta i empeny la potència del motor sublumínic al límit de les especificacions. Ha d'apartar-se de les poderoses armes de la llançadora i pensar en una nova estratègia. El Falcó té més forats que un transport suborbital atrapat en una pluja de meteorits.
Fins ara els imperials han donat baralla tenaçment. La batalla ha assolat més que només al Falcó. Les armes d’en Han han arrasat, carbonitzat, i fins i tot obert bretxes en diverses parts del casc de la llançadora. No obstant això, els soldats espacials es refusen a fugir! Per què?
Una mirada a la computadora de vol del Falcó li diu la resposta a Han. L’Erradicador s'aproxima ràpidament des d'una direcció, i els altres tres caces TIE s'aproximen per l'altra. Els soldats espacials estan esperant reforços!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada