dimarts, 14 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (18)


18

No té sentit estalviar energia quan hi ha TIEs contra els quals combatre... En Han acciona els gallets de tots dos canons turbolàser quàdruples. Els centelleigs d'energia blava sobrepassen als caces TIE que els esquiven ràpidament i es dissipen a l'espai buit.
―Aquests paios gairebé són tan bons com jo! ―exclama Han. Al final de la passada, accelera per guanyar temps.
Chewbacca li fa un suggeriment.
―No són tan bons ―respon Han―. Puc encarregar-me d'aquests reclutes amb una dotzena de bretxes en el casc!
―Aaargh! ―gruny Chewbacca.
―De debò? Tantes? ―Han examina ràpidament el monitor de danys. Brilla com un casino d’Ord Mantell―. Això no és gens seriós!
Han torna a enfocar la seva atenció en els seus oponents. Els caces TIE han donat la volta i s'aproximen una altra vegada cap al Falcó. Aquesta vegada semblen més cautelosos. Aparentment Han s'ha guanyat algun respecte dels pilots imperials, cosa que no li beneficia. Una part de l'avantatge del Falcó recau a inspirar una excessiva confiança.
Han fa una pausa abans d'aventurar-se a una maniobra. Vol plantar-se i lluitar contra els TIEs a màxim rang, però sap que ells utilitzaran la seva velocitat superior per acostar-se al Falcó sense escuts. La seva velocitat també li impedeix escapar d'ells. Ara les seves opcions es limiten a buscar refugi en els anells de Mon Torri o enfrontar als TIEs en un desesperat combat cos a cos.

     Si Han lluita contra els TIEs, passa a la secció 31.
     Si Han fuig, passa a la secció 30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada