dimarts, 14 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (21)


21

Els canons làser de la llançadora resplendeixen. Una violenta sacsejada informa al Han que han encertat al Falcó. Han retorna el foc, però no pot veure cap resultat.
―Espera fins que li posi les mans damunt a la Leia! ―gruny Han.
Chewbacca brama alarmat.
―Què vols dir amb si tinc l'oportunitat? ―demanda Han.
El wookiee assenyala cap a l'indicador d'alarma de suport vital. La pressió de l'habitacle està fallant!
―Pots detenir-la? ―pregunta Han, apartant-se de la llançadora.
Dos trets làser més martellegen la popa. Alguna cosa cruix ominosament i li segueix la xiulada de l'aire escapant cap al buit.
―Oooogh, oooaunh ―respon Chewbacca.
―Quina classe de mecànic ets? ―pregunta Han―. Una petita pèrdua com aquesta.
Un altre tret fa que el Falcó tentinegi. La xiulada es converteix en un rugit. Una brisa passa junt el rostre d’en Han cap a un forat en la part posterior del Falcó. Han salta per sortir de la cabina.
―Serà millor que ens posem els vestits de buit.
Corre cap a la resclosa d'aire, on té guardats els vestits. Ja se sent marejat per la falta d'aire. Chewbacca li segueix, panteixant molt. Un fred s'ha colat a la cabina del Falcó.
Han obre la resclosa d'aire i treu el vestit de Chewbacca del compartiment superior, llavors l'hi llança. El seu sentit de l'oïda gairebé ha desaparegut, i el fred li causa dificultat per doblegar els dits. Torna a girar-se cap al caseller i treu el seu propi vestit. Necessita tota la seva concentració per ficar-se en les cames dels pantalons.
El creixent vent en el Falcó fa impossible mantenir-se dret. El corellià deixa d'intentar-ho i cau al terra. Mentre roda cap a popa, lluita per ficar els braços en les mànigues del vestit.
Chewie, que gairebé ha tancat totes les juntes del seu vestit, s'arrossega cap a Han. El pilot li expressa les gràcies amb un somriure, i la seva visió s'esvaeix. Se sent com si estigués caient des d'una gran altura.
―Espera al fet que vegi a la Leia! ―xiuxiua.

Se les hi enginyarà Chewie per ficar a Han en el seu vestit de buit? Investigaran els imperials el vaixell de càrrega foradat? Si els contrabandistes se les enginyen per reparar al Falcó prou per arribar fins a un port, o els imperials els capturen, Han i Chewie han perdut la carrera, i han arribat al final d'aquesta aventura. Torna a la secció un i intenta-ho de nou.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada