dimarts, 14 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (22)


22

―Si sobrecarreguem els generadors d'escuts, podríem tenir una explosió que perfori el casc. Gran cosa ―diu Han―. Si no ho fem, els imperials ho faran per nosaltres.
Chewbacca gruny i sobrecarrega els generadors.
Han accelera per tornar a fer una altra passada contra la llançadora. Quan s'aproximen, la llançadora dispersa una pesada andanada davant del Falcó. Els artillers imperials semblen més interessats a mantenir a distància amb el Falcó que a destruir-ho. Els TIEs continuen atacant la seva cua, fent que Chewbacca murmuri amenaces vetllades sobre explosions de generadors d'escuts.
Han s'esforça per apuntar les seves armes entre l’andanada de la llançadora, però no sembla tenir molt d’èxit. La paret d'energia creada per les armes imperials encega ambdues la seva visió física i mecànica. Han dispara de totes maneres, esperant que un tret a cegues trobi un punt feble en el blindatge de la llançadora.
Quan no hi ha cap explosió a continuació, Han força al motor sublumínic del Falcó al límit de les seves especificacions i escapa del combat. Ha d'allunyar-se de les armes enemigues i pensar en una nova estratègia, la vella no està funcionant! El Falcó Mil·lenari té més forats que un asteroide de mineria esgotat, no obstant això l'enemic continua disparant des de la distància. Perquè es refusen a una baralla decisiva?
Una mirada a la computadora de vol del Falcó li dóna la resposta. L’Erradicador s'aproxima ràpidament per un costat, i els altres tres caces TIE s'aproximen per l'altre. Els imperials estan esperant reforços!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada