dimecres, 15 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (38)


38

Han accelera quan la salva s'esvaeix. Si pot apartar-se fora de rang abans de la següent, podran saltar a l’hiperespai i el Falcó quedarà lliure.
―Pots donar-me més energia? ―demana Han.
Chewbacca assenyala cap als monitors de potència dels motors sublumínics. L'indicador marca cent vint per cent.
―Només preguntava ―comenta Han―.
Ja ha comptat tres segons, i encara no estan ni a la meitat del camí del rang de foc del destructor. Reflexiona que probablement hauria d'haver començat a accelerar durant l'última salva.
Una sageta turbolàser s'obre damunt del Falcó, i una altra centelleja a estribord. L’Erradicador els ha atrapat en el mig del seu patró de foc! Han no intenta esquivar-ho. Contra un enemic més petit, seria d'ajuda maniobrar. Però contra el foc de cobertura, no hi ha res que Han pugui fer.
Desafortunadament, se li ha acabat la sort. Una explosió de blàster colpeja el costat d'estribord. Les alarmes d'emergència sonen mentre l'aire escapa de la nau. Els controls queden morts sota les seves mans i el Falcó comença a girar fora de control.
Han mira a Chewbacca.
―Pots reparar-ho? ―pregunta.
El wookiee obre la boca i deixa escapar un llarg i trist bram.

En quin lloc de l'espai deixarà de donar voltes el Falcó? Podran Han i Chewie reparar la bretxa? Uns herois amb tants recursos com els nostres, sobreviuran la crisi... però aquesta és una altra història. Torna a la secció un i intenta-ho de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada