dimarts, 14 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (46)


46

El Falcó i els TIEs s'aproximen a una velocitat aterridora. Han dispara els canons làser tan aviat com la computadora es fixa en la primera nau. Les armes de tots dos TIEs responen un mil·lisegon després. Un camp de ràfegues d'energia floreix al voltant de la nau com una prada de flors silvestres, però d'alguna manera la bellesa de l'escena inspira una emoció més propera al terror que a la sorpresa.
Els làsers del Falcó troben el seu primer objectiu. Una bola de flames ataronjades llança mil centellejants resquills metàl·lics cap al buit de l'espai. Han torna a apuntar ràpidament i concentra tots els làsers en el caça que queda. El TIE s'ha acostat tant que Han pot veure al pilot ajustant frenèticament el seu propi selector de blancs.
Dos trets làser apareixen directament al capdavant, encegant temporalment a Han. Comprenent que les seves maniobres s'han tornat predictibles, Han sacseja al Falcó en una sèrie de girs verticals. Continua disparant, esperant no xocar contra el pilot imperial abans que s'aclareixi la seva visió.
Chewbacca llança un rugit triomfal, i Han sap que els seus làsers han encertat. Inclina al Falcó i traça un ampli cercle.
Uns moments més tard, les taques en la visió d’en Han s'esvaeixen. Concentra la seva atenció en la corbeta. La llançadora de soldats d'assalt ha destruït els làsers de la corbeta i se li ha unit mitjançant un raig tractor. Els soldats d'assalt g-zero partiran de la llançadora en qualsevol moment i començaran a treballar en la corbeta.
Chewbacca gruny una exclamació.
―Estàs bromejant! ―respon Han―. Marques imperials? Algú ha d'haver robat aquesta corbeta! ―Torna a fixar la seva atenció en la computadora de vol―. Tenim uns vuit minuts abans que l’Erradicador i els altres caces es presentin.

     Si Han ataca la llançadora armada, passa a la secció 63.
     Si Han abandona a la corbeta, passa a la secció 30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada