dimarts, 14 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (40)


40

―Suposo que tens raó, qualsevol enemic de l'Imperi probablement sigui un amic meu ―diu Han, mentre fa inclinar al Falcó en direcció a la corbeta―. Escuts cap endavant, Chewbacca.
Encara que li preocupa quedar-se enrere en la carrera contra Alfreda, Han no creu que els prengui molt temps espantar als TIEs. A més, podria ser més que una coincidència que ens hàgim trobat amb aquesta operació d'abordatge.
El Falcó Mil·lenari s'acosta al combat gairebé abans que els imperials comprenguin que els seus pilots pretenen lluitar. Mentre la distància entre el Falcó i els TIEs s'encongeix fins al rang de làsers, Han es concentra en les seves opcions. Pot fer una finta a babord i apuntar tots dos jocs de canons làser sobre aquesta nau al rang màxim, llavors a l'altra després de destruir a la primera. O pot arriscar-se a esperar per disparar fins que els TIEs estiguin en rang curt, llavors disparar-los a tots dos alhora. És una tàctica més ostentosa, però més imprudent, en no disparar, Han podrà veure com responen els pilots dels TIEs, però en efecte està presumint que considera que els dos imperials són prou inofensius com per baixar la guàrdia.
Els dos caces giren per enfrontar al Falcó en l'últim minut; la llançadora continua intercanviant trets amb la corbeta. Els pilots imperials li han deixat una altra opció més. En Han pot volar directament cap a ells, esperant separar la seva formació i forçant-los a deixar a la llançadora vulnerable.

     Si Han apunta cap a un únic TIE a màxim rang, passa a la secció 46.
     Si Han espera al fet que els TIEs estiguin en rang curt abans de disparar, passa a la secció 44.
     Si Han intenta separar la formació imperial, passa a la secció 51.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada