dissabte, 18 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (63)


63

Han gira cap a la llançadora i obre al màxim el motor sublumínic, esperant saltar sobre la llançadora abans que la seva tripulació es prepari per a l'atac.
Dos segons després, el Falcó aconsegueix el rang de tret. La llançadora de soldats espacials penja contra el disc color crema de Mon Torri com un insecte grassonet surant en una copa de cervesa de llet altoriana. El seu cos negre forma una silueta de tret ideal.
En Han ha d'incapacitar la llançadora abans que els soldats espacials comencin les operacions d'abordatge. Una vegada que els imperials hagin abordat la corbeta, ell no tindrà cap oportunitat de rescatar a la tripulació. Els soldats espacials probablement són els millor entrenats i els que porten l'armament més pesat de tots els soldats d'assalt de l'emperador. La pistola blàster d’en Han, o fins i tot la ballesta wookiee de Chewbacca, tindran molt poca efectivitat contra els llançadors de torpedes de protons en miniatures o els canons blàster integrats en l'armadura.
En Han sosté la mà damunt de la consola d'armes. Les computadores d'objectiu del canó làser ja han centrat la llançadora, però ell no està segur de si vol disparar els míssils de commoció. Els míssils de commoció són ideals per atacar un blanc estacionari com la llançadora. Però si erren o reboten en el blindatge de la llançadora, els seus sistemes de punteria podrien fixar-se en la corbeta. L'impacte d'un míssil de commoció fàcilment obriria el prim casc de la nau.
Per descomptat que si no utilitza els míssils de commoció, no té cap garantia que els canons làser tinguin la potència suficient per penetrar els escuts de la llançadora.
La llançadora obre foc. Han observa els centelleigs vermells dels canons làser bessons i la resplendor blavosa d'una bateria blàster; un tret de qualsevol de les armes destruirà al Falcó. L'única raó per la qual s'arrisca a atacar és perquè la llançadora està immòbil a l'espai mentre que ell s'aproxima en un curs erràtic. Mentre el Falcó s'obre pas entre l’andanada de la llançadora, Chewie borda una pregunta urgent.
―No anava a fer-ho! Però ja que ho esmentes...
Han contempla la tercera opció a la qual el seu copilot s'oposa emfàticament. Utilitzant la maniobrabilitat del Falcó per esquivar el foc de la llançadora, pot intentar escapolir-se a prop com per fer un tret a frec de roba devastador amb els seus canons làser. Si les hi enginya per acostar-se prou a prop, funcionarà. Si no, prefereix no considerar el nombre de trossos en els quals es convertirà el Falcó.

     Si Han usa els míssils de commoció, passa a la secció 43.
     Si Han no usa els míssils de commoció, passa a la secció 21.
     Si Han intenta escapolir-se per fer un tir a frec de roba, passa a la secció 15.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada