dijous, 16 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (49)


49

El Falcó s'aproxima directament cap als caces. Amb l'armament modificat del Falcó i els escuts orientats al capdavant, és una baralla parella contra tres TIEs. Quan el rang disminueix, Han s'esforça per no disparar. Vol sorprendre als imperials amb el poder de foc del Falcó.
Els canons làser dels TIE resplendeixen a rang màxim. Unes sagetes d'energia vermella centellegen al voltant de la cabina i moren sense fer contacte. Han somriu. Els pilots dels TIE estan disparant a cegues, com si fossin novençans. Amb calma, selecciona el primer objectiu i ho designa com el secundari. En qualsevol moment...
Els TIEs es dispersen! Un vira cap a babord, un es desvia a estribord, i el tercer continua en línia recta. Atraparan al Falcó en un mortífer foc creuat!
―Iguala els escuts! ―exclama Han, esforçant-se per ajustar la computadora d'objectiu a la nova situació.
El seu advertiment arriba massa tard. El Falcó es trontolla. Almenys un dels TIEs ha donat en el blanc.
―Aaaggh orruuughh! ―udola Chewbacca.
―Els escuts han caigut? ―crida Han―. Això és impossible!
Dues sacsejades més violentes el convencen. Prem el gallet i els canons del Falcó resplendeixen furiosos. Han no pot veure si li han donat a alguna cosa; està massa ocupat considerant les seves opcions per invertir valuosos segons a la recerca de TIEs danyats. Sense importar com es vegi la situació, Han comprèn que sense els escuts el Falcó està en problemes. Pot fugir cap al refugi dels anells de Mon Torri, però els TIEs el perseguiran i podran llançar-li alguns trets. La seva altra opció és quedar-se i esperar destruir als TIEs abans que ells el destrueixin.

     Si Han continua lluitant amb els caces, passa a la secció 115.
     Si Han escapa cap als anells de Mon Torri, passa a la secció 9.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada