dissabte, 18 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (62)


62

Els caces TIE s'acosten ràpidament al vaixell de càrrega.
―Aquests paios gairebé són tan bons com jo! ―exclama Han. Inclina al Falcó sobre el seu morro i inverteix la direcció en menys de 500 metres.
Chewbacca gruny un suggeriment.
―No són tan bons ―gruny Han―. Puc encarregar-me d'aquestes banyes verdes amb una dotzena de bretxes en el casc!
―Aaargh! ―diu informativament Chewbacca.
―De debò? Tants? ―Han examina ràpidament el monitor de danys. Brilla com un casino d’Ord Mantell―. Res del que preocupar-se! ―diu.
Han torna a enfocar la seva atenció en els seus oponents. Els caces TIE han aconseguit el rang de foc. Semblen cautelosos, i no obren foc immediatament. Han suposa que estan maniobrant per aconseguir un bon tir cap al Falcó. Aparentment Han s'ha guanyat algun respecte dels pilots imperials, cosa que no li fa feliç. Una part de l'avantatge del Falcó recau a inspirar una excessiva confiança.
Han fa que l'arma superior apunti cap al caça més proper, i que la inferior cap a l'altre. Els TIEs continuen acostant-se sense disparar. Han dispara els canons làser, i la vastitud negra al voltant dels TIEs es converteix sobtadament en núvols de foc ataronjat.
Els TIEs queden intactes. El més proper maniobra per disparar de dalt, i l'altre per disparar de baix. Segueixen sense disparar.
Han maleeix. L’han atrapat en un foc creuat. Pot dirigir-se a tota potència cap a un dels caces, esperant enervar a l'imperial, però això li donarà a l'altre un tret buidat cap a ell. D'altra banda, pot fer un rínxol per donar la volta i seguir entre ells per tornar a apuntar cap a tots dos TIEs.

     Si Han dóna la volta i roman entre els TIEs, passa a la secció 31.
     Si Han es dirigeix a tota potència cap a un caça, passa a la secció 48.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada