dimarts, 14 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (26)


26

Amb els escuts orientats a popa, Han prefereix atacar al blanc que està per davant des del rang màxim. El Falcó i el caça TIE intercanvien sagetes d'energia mentre s'aproximen entre si. Dues trets exploten per sobre del Falcó i tota la nau tremola. Llums d'advertiment de dany il·luminen el panell de control de Chewbacca. Un instant després, el TIE passa rabent al costat del Falcó i una vegada més es torna amb prou feines un puntet en la computadora de vol d’en Han. Han fa que el Falcó faci un gir exterior invertit tancat i emergeix de la maniobra darrere del TIE.
De cua d'ull, Han veu a un altre caça imperial començar un rínxol just per sota de la seva cabina. Acaba la maniobra molt a prop de la cua del Falcó.
―I jo temia haver-te perdut ―comenta Han.
Chewbacca gruny i fa un ajust de l'impuls. El wookiee amb prou feines nota la batalla que rugeix al voltant seu. Està resolt a esprémer-li al motor sublumínic cada erg[1] d'energia disponible. Però no està funcionant. La velocitat del Falcó està caient, a pesar que l'impuls està al màxim!
―Quin és el problema, Chewbacca?
―Ooorroogh, uuugh? ―gemega Chewbacca.
―Per descomptat que ho he notat ―contesta Han―. Fins i tot amb la meitat de la potència, podríem arribar als anells de Mon Torri. Una vegada allà, com més lent anem, millor.
Chewbacca gruny una objecció.
―Creus que quedar-nos a lluitar et donarà temps de fer reparacions? ―pregunta Han sorprès.
El wookiee encén l'autoreparació, i dos dels indicadors dels motors es posen en estat de “precaució”. La mirada de Chewie diu que és el millor que poden esperar aconseguir des de la cabina.

     Si Han es queda a lluitar, passa a la secció 31.
     Si Han escapa cap als anells de Mon Torri, passa a la secció 7.




[1] N. Del T: Una unitat d'energia del món real, equivalent a la deu milionèsima part d'un joule.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada