dimarts, 14 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (5)


5
                          
Han i Chewie s'aproximen acuradament a l’espaiport, dirigint-se a l'estació de llançament 2349, on han atracat el Falcó. És un de la llarga sèrie de cràters envoltats de concret utilitzats com a ports per a les naus petites que visiten Ord Mantell.
L'àrea no mostra cap signe exterior que passi alguna cosa inusual als voltants, però Han ha après fa molt a desconfiar de les aparences. Estudia acuradament el veïnatge immediat abans d'entrar en la seva badia.
L'estació del costat de babord del seu vaixell de càrrega conté un petit iot de plaer. A través del parabrisa del iot, el contrabandista veu a un llangardaix altorià amb massa roba mirant a dues twi’leks que executen una dansa eròtica. Les twi’leks s'emboliquen suggeridorament entre si amb els seus tentacles cranials.
―Un pensaria que hauria d'enfosquir el parabrisa ―murmura Han.
Al costat d'estribord del Falcó, jeu un transport lantillià, gairebé tan maltractat com la nau d’en Han. Les seves finestres romanen fosques i la nau no mostra cap senyal d'estar ocupada actualment. Ha estat igual des que ells van atracar la seva nau.
―Està bé, Chewbacca, anem ―ordena Han.
La rampa d'entrada de la nau descansa entreoberta. En Han sap per la seva pròpia experiència que algú va prémer el botó “tancar”, però no es va prendre el temps per assegurar-se que la rampa estigués completament retreta. La Leia coneix aquesta idiosincràsia.
Algú ha entrat al Falcó Mil·lenari sense permís! Se sent vulnerable i amenaçat. Sentir-se vulnerable i amenaçat li fa enutjar-se. Fa baixar la rampa i aborden, preparats per a qualsevol problema.
Encara que el Falcó mostra signes d'una breu baralla, l'únic element obvi faltant és la Leia. Una cerca més profunda revela que algú ha pres una petita bossa de les seves coses.
En Han recorre l'àrea de sala, sense fixar-se realment en els objectes familiars enfront d'ell.
―Conec a algú que podria conèixer a la nostra desafiadora ―medita―. Però demorarem unes hores per veure-la.
Tenen temps per perdre? Ho considera, sospesant els esdeveniments del dia.

     Si Han i Chewbacca parteixen immediatament cap a Mos Eisley, passa a la secció 27.
     Si es posen en contacte amb la coneguda d’en Han, passa a la secció 12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada