divendres, 17 d’abril del 2020

La sort del pocavergonya (51)


51

En Han s'aproxima directament als caces TIE a tota velocitat. Amb el poder de foc modificat i els escuts orientats cap endavant, el Falcó és més que rival per les dues petites naus. Mentre la distància s'encongeix, Han s'apressa a disparar els canons làser. Espera mantenir als pilots imperials massa ocupats esquivant el seu foc perquè puguin apuntar-li amb precisió. Si els pilots imperials tenen poca experiència, podria escapolir-se entre els dos caces TIE abans que els seus pilots comprenguin el que pretén fer. I si té sort, podria destruir-los al seu pas.
Els canons làser dels TIE centellegen al rang màxim. Han somriu; hauran d'acostar-se més per penetrar els escuts. Apunta cap al TIE de babord. En qualsevol moment...
Han dispara! Les sagetes d'energia centellegen i floreixen, enfosquint ambdues la seva visió física i mecànica dels TIEs. Han es pregunta si els ha encertat a tots dos. Un moment després, dues boles alades surten volant dels centelleigs làser, amb les armes encara disparant. Han maleeix la seva mala punteria i comença una sèrie de girs en tirabuixó.
Els trets d’en Han forcen als pilots imperials a reavaluar al seu oponent. Els TIEs se separen, esperant fer que el Falcó segueixi a un d'ells.
―Iguala els escuts! ―ordena Han, dirigint la nau directament entre els caces.
Dos segons després, els TIEs han arribat al rang curt. Ambdues naus ataquen des dels flancs del Falcó, atrapant-la en un mortal foc creuat. Quan uns pocs rajos penetren els escuts, Han fa una ganyota de dolor. Ens prendrà mesos reparar això!
Han apunta al TIE més proper i obre foc. Els seus canons làser centellegen cap al TIE d'estribord, una vegada més, només troben espai buit.
Però quan Han mira cap endavant, somriu, oblidant els trets exteriors. Els TIEs li han deixat el camí buidat cap a la llançadora i la corbeta assetjada. Encara que el Falcó no és tan ràpid com els TIEs, està apuntant en la direcció correcta i ells no! Per descomptat, encara que les escortes imperials no poden impedir que li dispari a la llançadora, poden esquitxar-li la cua mentre ho fa.

     Si Han ataca la llançadora, passa a la secció 36.
     Si Han abandona a la corbeta, passa a la secció 30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada