dijous, 25 d’octubre del 2018

La Màquina de Malsons (Pr)


La Màquina de Malsons

 
La Galàxia de la Por 4

John Whitman


El Divertit Món dels Hologrames. És un parc temàtic visitat per famílies de tots els racons de la galàxia. És un lloc on Tash i Zak poden romandre segurs mentre Hoole continua amb el seu treball.
És un lloc on la diversió diürna es converteix en terror nocturn.
Una de les atraccions del parc es diu la Màquina de Malsons. Explora el teu cervell, i després et mostra les teves pitjors pors en forma hologràfica. Esborronadors insectes peluts. Gossos de batalla cyborreans assedegats de sang.
Però no és real, així que és divertit... veritat?
Error.
Com Zak i Tash aviat descobriran, els malsons es fan realitat.



Pròleg

El científic va irrompre en el seu laboratori, bolcant al seu pas taules i trencant vials de líquid fumejant en el terra. Els seus serfs (dos droides i éssers vivents) es van dispersar per evitar la seva ira. El científic va arribar al centre de la gegantesca fortalesa i es va asseure davant cinc pantalles de computadora.
—Dóna'm un informe de progressos del Projecte Critestel·lar —va demandar el científic.
Una a una, les cinc pantalles van tornar a la vida.
Tres d'elles no mostraven més que estàtica.
El Projecte Critestel·lar era un programa d'alt secret que el científic havia desenvolupat per a l'Emperador. Tenia sis etapes. Tres d'elles ja havien tingut lloc. La quarta i cinquena estaven llestes per funcionar. La sisena i última etapa tindria lloc en la mateixa ciutadella del científic.
El científic havia treballat dur per mantenir els seus plans en secret. Només unes poques persones en tota la galàxia coneixien de l'existència del Projecte Critestel·lar. Ningú sospitava que el científic estava tramant un pla per posar a tot l'univers de genolls.
Fins ara.
Dels cinc experiments, tres ja havien estat arruïnats. El científic va mirar cap a les pantalles en blanc.
D’vouran, el planeta vivent. Els zombis de Necròpolis. I només uns pocs dies abans, la plaga de virus de Gobindi. D'un en un, tres dels seus experiments havien estat destruïts. No per comandos rebels, sinó pels més improbables dels enemics: dos nens i un droide, liderats per un antropòleg manifasser.
El científic va murmurar el nom del seu enemic com una maledicció.
—Hoole.
D'alguna manera, Hoole i els mocosos pels quals vetllava havien descobert el Projecte Critestel·lar. Encara que encara no ho sabien tot, sabien prou com per ser perillosos. Però no viurien prou per conèixer el secret final. El científic planejava fer-los pagar per interferir en els seus experiments.
Va aixecar la vista cap a la quarta pantalla de visualització i va somriure. La quarta etapa estava llesta per ser provada. I sabia exactament amb qui provar-la...


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada