dimecres, 24 d’octubre del 2018

Han Solo i el Sector Corporatiu (VIII)

Anterior


Correspondència més enllà dels estels

Per a: Lady Chawkroft, Assessora de Projectes Especials, Ministeri Imperial d'Institucions Penitenciàries
De: Ilm Vaz-Weplinn, Vicepresident Conseller Adjunt de Seguretat, Autoritat del Sector Corporatiu
Assumpte: Plans d'Institució Penitenciària

La meva molt benvolguda dama.
Ens ha agradat en gran manera la cooperació i l'ajuda constant que la seva oficina ens ha proporcionat durant els últims anys. M'atreviria a dir que les relacions entre les nostres respectives organitzacions han millorat considerablement des que vostè va assumir les responsabilitats del seu benvolgut i difunt «superior». Transmeti-li a la vídua les meves condolences, per cert.
Voldria parlar-li d'una interessant proposta que ens concerneix a tots dos. Últimament han arribat al meu coneixement certes discussions sobre el pressupost del seu ministeri a les constants demandes de l’almirallat per establir la seva pròpia penitenciaria i evitar més incidents com el «assumpte corellià».
Reconec que aquestes negociacions són delicades, però crec que la nostra recerca pot oferir un mitjà de prevenir tals problemes en el futur. El nostre estudi de viabilitat suggereix un canvi radical dels dissenys existents per a instal·lacions correccionals. Un disseny que garantiria absolutament que no hi hauria fugides, motins o alçaments.
Estic segur que podria estar interessada en un pla semblant. Per descomptat, caldria finançar simulacions i prototips. Permeti'm que li transmeti els nostres avanços. Si els troba adequats, llavors tal vegada les negociacions podrien començar a permetre un tracte de subcontractació...
Seu atentament,
Ilm Vaz-Weplinn



Per a: Ilm Vaz-Weplinn, Vicepresident Conseller Adjunt de Seguretat, Autoritat del Sector Corporatiu
De: Lady Chawkroft, Assessora de Projectes Especials, Ministeri Imperial d'Institucions Penitenciàries
Assumpte: Opcions de Franquícia Penitenciària

Benvolgut senyor.
Li agraeixo la seva amabilitat pel seu anterior missatge. Li he transmès les seves condolences a la vídua Gervruche i li agraeix profundament la seva sensibilitat.
En aquests moments, el gran visir Pestage es nega a escoltar les peticions de l’almirallat d'una instal·lació penal addicional, per la qual cosa en aquest respecte les seves idees han estat molt benvolgudes.
Tots els procediments en el Ministeri de Penitenciaries s'estan adaptant al nou ministre. El personal incapaç de canviar amb els temps està sent «reassignat».
Així que anem al gra.
He estudiat, amb gran deteniment, les dades que la seva oficina m'ha proporcionat tan amablement. Haig de dir que, com a mínim, la seva idea és molt intrigant. Certament, les despeses de construcció i manteniment serien extraordinàries, però a la llarga els costos en menjar, equip, personal i altres àrees vitals es veurien dràsticament reduïts. No obstant això, la idea necessita estudiar-se més. Seré més específica en futures comunicacions, però aquest és un breu resum de les meves principals preocupacions:
1.    Aïllament. La nostra experiència ens diu que, com més difícil és arribar a una presó, més difícil és sortir d'ella.
2.    Armament. Emplaçaments de turbolàser anti-naus afegirien capacitat defensiva en cas d'atac.
3.    Sostenibilitat. En cas de desastre natural o setge perllongat, la instal·lació hauria de ser capaç de suportar un bombardeig considerable abans que puguin arribar les forces de rescat.
4.    Població. Des d'almenys 4.000 fins a 10.000 presoners és un objectiu òptim per a una instal·lació prototip. La instal·lació no hauria d'estar plena a plena capacitat abans que pugui organitzar-se una visita d'inspecció.
5.    Equipament. És necessària una instal·lació d'interrogatoris amb tot el seu personal. Si necessita qualsevol classe d'ajuda, Lord Ritor pot proporcionar-li requeriments específics.

Espero que aquests canvis siguin factibles en el seu disseny. Quedo a l'espera de més notícies...
Al Servei de Sa Majestat,
Lady Chawkroft



Per a: Lady Chawkroft, Assessora de Projectes Especials, Ministeri Imperial d'Institucions Penitenciàries
De: Ilm Vaz-Weplinn, Vicepresident Conseller Adjunt de Seguretat, Autoritat del Sector Corporatiu
Assumpte: Instal·lació Penal Confí dels Estels

La meva molt benvolguda dama.
He transmès el seu informe i el missatge que li acompanyava al meu personal de disseny. Inspirats en part pel seu missatge, han començat de debò amb el treball de simulació. Em complau a més dir que el departament de màrqueting ha trobat un nom en clau adequat per al projecte: Confí dels Estels.
Desafortunadament, a causa de recents reorganitzacions en la meva divisió, tenim un nou cap d'operacions. Lamento dir que la meva futura associació amb el projecte serà més limitada que en aquests moments. El Vicepresident Hirken, el nou cap, ha decidit prendre el control personal del projecte i diu que té grans esperances de treballar amb vostè en el producte.
Ell ha treballat en diversos projectes de Seguretat i diu que té la major de les confiances respecte a les oportunitats de franquícia del Confí dels Estels. Incloc alguns memoràndums amb l'actual projecció de costos.
Haig de dir que he apreciat enormement la nostra correspondència en el passat i desitjo tenir més tractes amb vostè en el futur. Gràcies per tot el seu suport.
El seu Humil Servidor,
Ilm Vaz-Weplinn



Per a: Lady Chawkroft, Ministra Assessora de Penitenciaries, Ministeri Imperial d'Institucions Penitenciàries
De: Vicepresident Mirkovig Hirken, Divisió de Seguretat, Autoritat del Sector Corporatiu
Assumpte: Confí dels Estels

Benvolguda Senyora.
Li escric sobre les actuals especificacions per a la planta Confí dels Estels. Malgrat uns pocs sobrecostos, segueixo, com sempre, plenament confiat en la seva construcció. La seva oficina queda convidada a realitzar una visita d'inspecció quan vulgui. Els rumors de fallades de sistemes són només això: rumors començats per membres deslleials de la meva pròpia plantilla. Ja han estat castigats apropiadament.
He supervisat personalment cada aspecte de la construcció. El blindatge de l'agulla principal és el millor disponible en la galàxia. Encara més, m'atreviria a dir, que millor que moltes instal·lacions militars. Entendrà que, ja que aquí en el Sector Corporatiu estem aplanant el camí, per així dir-ho, és lògic que el Confí dels Estels sigui la millor presó que mai hagi existit. Les instal·lacions en franquícia per a l'Imperi podran reduir considerablement el seu cost, encara que, comprensiblement, la qualitat de la presó sofriria en conseqüència.
El Confí dels Estels està tan ben construït que he ordenat la construcció d'una residència per a mi i la meva esposa, Neera, a la part alta de la torre de detenció. Per cert, ha tingut ocasió de provar la recepta de pastís de baia oon que li va donar l'any passat en el banquet del nostre aniversari? A ella li encantaria saber si li va agradar.
En qualsevol cas, residirem a la base, amb la confiança d'estar segurs i fora de perill. Fins i tot he instal·lat una Unitat de Comandament Mestre que em permet prendre el control personal de tota la instal·lació en cas que qualsevol dels treballadors em falli en les seves tasques. No tingui por, el Confí dels Estels està a les millors mans.
Quant als sistemes defensius, a causa de la seva insistència hem afegit bateries d'armament al disseny (que seran instal·lades més endavant; la construcció continua mentre escric això). Segueixo sense veure clar que siguin realment necessàries. El Confí dels Estels serà absolutament inexpugnable a qualsevol atac. El nucli d'energia ha d'engrandir-se, però els meus tècnics m'asseguren que disminuir el blindatge de sobrecàrrega solucionarà el problema. Em diuen que no hi ha cap possibilitat de sobrecàrrega en absolut, amb totes les redundàncies que han integrat en el sistema.
Necessitarem tenir accés a una nau masmorra mandaloriana quan la instal·lació estigui operant a plena capacitat, però això no serà d'aquí a alguns mesos més. Estic segur que la seva oficina podrà proporcionar-nos una aviat per començar a transportar als nostres «hostes». Per suggeriment meu, la Policia de Seguretat ha creat una llista d'ocupants. He ordenat a les nostres forces que prenguin la iniciativa: lluita preventiva contra el crim, per dir-ho així. En el Sector hi ha una creixent caterva d'individus indesitjables, i estem fent tot el que podem per desfer-nos d'ells abans que puguin danyar la reputació del Sector.
Atentament,
Vicepresident Mirkovig Hirken,
Divisió de Seguretat,
Autoritat del Sector Corporatiu



Per a: Lady Chawkroft, Ministra de Penitenciaries, Ministeri Imperial d'Institucions Penitenciàries
De: Ilm Vaz-Weplinn, Vicepresident de Seguretat, Sector Corporatiu
Assumpte: El desastre de Mytus VII

Salutacions de nou, la meva benvolguda dama.
Sempre és un plaer poder a contactar amb vostè. Tan sols desitjaria que la situació fos menys tràgica. Haig de donar-li les gràcies en nom de tot el departament. Ens entristeix de debò la pèrdua del nostre benvolgut Hirken. Les seves paraules de condolença van ser molt amables, i les hi he mostrat a tota la nostra plantilla del Grup de Treball de Detenció. La reacció va ser d'allò més... original.
No obstant això, no puc evitar sentir que hauria volgut marxar-se de la manera en què ho va fer: supervisant el Confí dels Estels. En molts sentits, ell sentia que el Confí dels Estels era el seu projecte personal. Qui hauria pensat que un estrany accident amb els seus volguts droides gladiadors causaria una espiral de sobrecàrrega?
D'alguna manera imagino que ell i Neera sabien que només seria un revés temporal per a l'Autoritat. M'agrada pensar que estan junts, mirant a l'infinit amb noblesa. Però sé que vostè pensava d'ell el mateix que jo...
El Consell Directiu ha estat tan amable de nomenar-me cap de la Divisió de Seguretat i li agraeixo també a vostè les seves paraules d'ànim. Puc entendre la delicadesa d'aquesta situació. No obstant això, l'Imperi ha de tenir en ment que tots els fons més enllà de l'estudi de viabilitat van procedir de les arques de l'Autoritat.
Crec genuïnament que totes les oportunitats del projecte segueixen sense haver-se explotat. Assumint que no hi hagi més dificultats, els obrers haurien de començar a netejar els enderrocs i recuperar el que quedi una vegada que hagi acabat l'equip de recerca. D'acord als informes preliminars, encara que el desafortunat... aterratge... del Confí dels Estels va resultar en la mort de tot el personal de bord, el camp anti-commoció va ser suficient per protegir la major part de l'equip. Nivells sencers romanen virtualment intactes.
Al contrari del que pugui haver escoltat, no hi ha proves que suggereixin que l'activitat terrorista pugui haver jugat algun paper en l'accident que va destruir la torre presó.
El Confí dels Estels és un concepte viable i el desenvolupament futur ho demostrarà. Espero que els seus col·legues estiguin d'acord amb aquesta afirmació. Si em permet la franquesa, l’Almirallat mai ha abandonat un projecte després d'haver sofert un revés. No crec que nosaltres hàgim de fer-ho tampoc.
Segueixo, com sempre, atentament seu,
Ilm



Per a: Vicepresidenta Consellera Brollyx, Divisió de Seguretat, Autoritat del Sector Corporatiu, Etti IV
De: Hokkor Long, Secretari al Càrrec de l'Agenda, Gremi Imperial d'Artistes, Ciutat Imperial
Assumpte: Al·legacions recents

Senyora Vicepresidenta
Em dol repetir de nou que els nostres representants legals insisteixen que la seva oficina limiti les seves comunicacions amb la nostra. Fins que s'assigni una data per al judici, només puc suggerir que mantinguem el mínim contacte.
No volem semblar irrespectuosos, però la meva oficina ja ha informat de les nostres intencions a les persones apropiades, tant en la seva oficina com en la del difunt Sr. Hirken, així que em disculparà que sigui breu. Deixi que indiqui de nou que en el Gremi Imperial d'Artistes no tenim el costum de destruir instal·lacions penitenciàries. De fet, no tenim el costum de destruir res.
Quan vam informar al difunt Vicepresident Hirken que la troupe sol·licitada s'havia cancel·lat, mai li garantírem quan arribarien els seus substituts. Que un grup de impostors causés algun dany a la seva instal·lació no té res en absolut a veure amb nosaltres.
La nostra oficina pretén prendre accions contra ells quan siguin capturats. Pretenem processar-los amb tota la força que siguem capaços per violació de marca registrada i infraccions contra el gremi.
Això, no obstant, no és una concessió als al·legats del seu advocat. Cap dels individus identificats en la seva transmissió ha ocupat posicions o mantingut carreres en la nostra organització. Dedueixo que la seva experiència al món de l'espectacle és mínima en el millor dels casos.
Haig d'insistir en la meva petició que el personal de la seva oficina cessi en els seus intents d'assetjament al nostre personal quan actuïn en funcions en l'Autoritat. Francament, aquesta situació és ultratjant i s'està fent massa pesada. Rebutgem de ple qualsevol complicitat, responsabilitat i/o culpa pel que és inqüestionablement una fallada de les seves mesures de seguretat.
Suggerir que estem d'alguna manera obligats a pagar per la conducta poc professional d'uns impostors és ridícul. Permeti'm recordar-li que el nostre recurs de negativa de pagament encara està pendent.
Sincerament,
Hokkor Long





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada