dijous, 25 d’octubre del 2018

Han Solo i el Sector Corporatiu (IX)

Anterior


9 El Confí dels Estels: Una Instal·lació Penal Model

 

En una galàxia perillosa, ningú pot conformar-se amb menys que el millor!

Un avanç!
El Confí dels Estels és la presó definitiva de la galàxia! Inclou els sistemes de detenció més sofisticats de l'Imperi. És una presó extremadament segura, superior a totes les altres!
El Confí dels Estels tindrà les següents característiques...
1. Turbolàsers Defensius. El Confí dels Estels estarà defensat per sis Torretes Turbolàser Talm & Bak QuasarFire d'última generació amb generadors d'energia individuals.
2. Canó Iònic Defensiu. Aquest canó iònic Defensor Planetari APK v-180 és una de les peces d'artilleria defensiva terrestre més potents avui dia al mercat, amb gairebé el doble de la potència de foc que el famós v-150! També està equipat amb el seu propi generador d'energia.
3. Conjunt de Sensors i Comunicacions. El Confí dels Estels tindrà un conjunt de sensors i comunicacions fet a mida segons les especificacions exactes de l'Autoritat del Sector Corporatiu. El conjunt sensor inclourà un sistema de detecció d'abast estès amb satèl·lits extra-sistema capaç de detectar naus acostant-se a gairebé un sistema estel·lar sencer de distància. El conjunt de comunicacions té amplificadors de potència (que estenen l'abast de la ràdio subespacial a un notable radi de 100 anys llum), repetidors d’hipercanal per a la comunicació hologràfica instantània per tota la galàxia, i encriptadors de comunicació tan sofisticats que ni els millors pirates informàtics de la galàxia podrien trencar aquests codis!
4. Espaiport i Camp d'Aterratge. Dins del perímetre defensiu del Confí dels Estels se situaran un espaiport i un camp d'aterratge completament equipats. Les instal·lacions de manteniment i reparacions de l’espaiport seran subterrànies, amb elevadors de repulsió per baixar les naus als hangars. Els hangars poden donar servei a naus de fins a 300 metres de llarg. Llançadores de curt abast permetran que els vaixells de càrrega de major grandària descarreguin el seu carregament des de l'òrbita. El Confí dels Estels també estarà equipat amb naus d'assalt defensives (grans i petites), llançadores extra-sistema i una flota permanent de transports i vaixells de càrrega lleugers.
El sistema de monorail subterrani condueix directament a la torre de detenció, permetent la transferència de presoners, tant aquells en estasis com els qui encara segueixin conscients.
5. Instal·lacions Subterrànies. Moltes de les instal·lacions permanents del Confí dels Estels seran subterrànies per fer-les més defensables. La construcció per sota de la superfície inclou allotjaments per al personal de manteniment i tècnics, agents de la Divisió de Seguretat, guàrdies i executius, els elaborats hangars subterranis per a naus, una estació de sensors i defensa subterrània, així com un complet sistema de monorail que uneix tots els edificis amb la torre de detenció.
6. Torre de Detenció. La joia rutilant del Confí dels Estels és la fabulosa torre de detenció. Amb més de 40 nivells d'altura, el Confí dels Estels és una cruel daga que plana sobre la superfície de Mytus VII: un sever recordatori de la responsabilitat dipositada sobre aquesta presó i el seu personal.
En el cim de la torre es troba la residència privada de l'administrador, afegida recentment, una cúpula cuirassada transparent que permet una imponent vista de la galàxia, un jardí decorat amb molt bon gust, i un amfiteatre blindat per al combat de droides gladiadors. Encara que aquests afegits són opcionals, sumen esplendor i elegància a aquesta instal·lació d'última generació.
Un nivell més a baix del complex executiu es troba la clínica mèdica per als presoners (s'ofereixen instal·lacions separades per als empleats i visitants als edificis civils subterranis). El Confí dels Estels també posseeix un sofisticat centre d'interrogatoris.
Sota els nivells executius es troba el cor del Confí dels Estels. Les càmeres d’estasis permeten l'empresonament perpetu de 24.000 presoners (quan la instal·lació estigui completa). Cada nivell de tubs d’estasis apilats és contínuament monitorat amb lectures de suport vital des dels nivells administratius. Tot el sistema d’estasis està dissenyat per al fàcil accés del personal de manteniment, amb convenients passadissos i passarel·les, components de sistema ben assenyalats, i terminals remots d'ordinador per al convenient accés a la informació concernent a l'operació de sistemes i paràmetres de manteniment i reparació.
A nivell de superfície estan els centres administratius. Una complexa xarxa informàtica permet que el Confí dels Estels pugui operar amb un mínim de personal. Escàners d'energia, vídeo i àudio acuradament dissenyats permeten que el personal monitori simultàniament totes les funcions de la instal·lació.
La torre de detenció té una torre de ganxo orbital per enllaçar fàcilment amb naus masmorra mandalorianes classe Lictor, així com rescloses duals a la base i en el punt mitjà de la torre.
Per sota del nivell de superfície, el Confí dels Estels té una planta d'energia de classe Fortalesa capaç de cobrir les enormes exigències d'energia de les cabines d’estasis, els escuts defensius, i els escuts anti-commoció.
Per fer les instal·lacions totalment inexpugnables davant atacs externs, el Confí dels Estels té el blindatge més poderós de la galàxia, afegit a un cost considerable. Tota l'agulla de contenció ha estat revestida per una única cuirassa de dens metall cuirassat d'unions moleculars coherents. Aquest blindatge pot suportar el més potent dels trets de l'artilleria d'una nau capital! Addicionalment, la torre està equipada amb una cobertura total de pantalles deflectores d'alt rendiment. Per completar el sistema de defensa de la torre, es genera un camp anti-commoció a l'interior de la torre per esmorteir i contenir qualsevol molèstia que pugui ser causada per un assalt o per desastres naturals.
 

El Confí dels Estels
La Presó del Futur... Avui!
________________________________________
Nota al marge: Haig de protestar enèrgicament per aquest flagrant desdeny a totes les precaucions de seguretat que hem pres. Això és una presó, no un complex hoteler de luxe. Qui vulgui que hagi escrit aquest pamflet, clarament no està qualificat per a aquest treball.
Vicepresident M. Hirken,
Seguretat Corporativa,
Divisió de Seguretat,
Autoritat del Sector Corporatiu






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada