diumenge, 14 d’octubre del 2018

Plaga Planetària (Pr)


Plaga Planetària

La Galàxia de la Por 3

John Whitman

Quan Hoole decideix visitar el planeta Gobindi, ni tan sols l'advertiment del contacte anònim de la Tash en l’HoloNet és suficient per fer-li canviar d'idea. Està determinat a estudiar les ruïnes antigues del planeta. Per a la Tash, és una oportunitat per descobrir el que el seu misteriós oncle està fent realment.
A Gobindi, Tash creu que ha descobert un complot imperial per difondre un terrible virus per tota la galàxia. Però quan Hoole li assegura que no passa res, Tash es queda alleujada.
Per un temps curt.
Quan un gran bony marró apareix en el seu braç, Tash s'espanta. Li ha mentit Hoole? Està treballant amb l'Imperi? Tash sap que ha de descobrir la veritat.
Mentrestant, el bony en el seu braç se segueix fent més gran...



PRÒLEG

La imatge es va materialitzar davant els ulls del científic amb un crepitar d'energia. Era només un holograma, però era l'holograma de l’ésser més poderós que la galàxia havia conegut.
Era l'Emperador en persona.
Encara que el científic estava assegut en el seu mòdul de control, al centre de la seva pròpia xarxa de poder, tremolava. Podia ordenar la mort de centenars si ho desitjava. Amb el seu terrible coneixement podia dissenyar autèntics malsons. Però tan poderós com era el científic, l'Emperador podia extingir-li amb poc més que un pensament.
—Quins són les seves ordres, el meu senyor? —li va preguntar el científic amb veu tremolosa.
—Els teus enemics han obtingut un clar avantatge —sota la caputxa del seu llis mantell negre, la vella cara de l'Emperador semblava arrugada i fràgil. Però la seva veu, a pesar que era transmesa des de milers d'anys llum de distància, encara desprenia poder maligne—. El fracàs s'ha convertit en una possibilitat.
El científic es va estremir. Com sempre, l'Emperador semblava conèixer els esdeveniments pràcticament abans que passessin. Ja sabia que un intrús anomenat Hoole, juntament amb el seu androide i dos petits humans, havien arruïnat l'experiment del científic a D’vouran, el planeta vivent. També havien destruït el seu treball amb els no-morts de Necròpolis.
—El meu... el meu senyor —va dir el científic amb tanta confiança com va poder—. Li asseguro que aquests incidents no han retardat el meu treball. Hoole és només un antropòleg molt curiós, i els dos humans són tan sols nens. No poden conèixer les nostres intencions.
—No subestimes l'enginy dels teus enemics —els ulls de l'Emperador es van enfosquir—. Aquest va ser l'error del Gran Moff Tarkin quan va construir l'Estrella de la Mort.
El científic es va encorbar. L'Estrella de la Mort, una estació de combat equipada amb un làser destructor de planetes que se suposava que anava a ser la pedra angular de la doctrina de la por de l'Imperi. No obstant això, els rebels havien aconseguit destruir-la. El científic no cometria els mateixos errors que el creador de l'Estrella de la Mort.
—El meu senyor, ho juro, la següent fase del Projecte Crit-estel·lar serà lliurada a temps.
L'Emperador va fer una lleu inclinació de cap.
—Vetllaré per això. Personalment —la imatge del governant es va esvair.
El científic es va aixecar i va recuperar el componiment. No s'arriscaria a defraudar a l'Emperador. S'ocuparia de la següent fase del Projecte Crit-estel·lar personalment. I si d'alguna manera Hoole interferia, el científic també tractaria personalment amb ell.
El científic va somriure. Sabia que Hoole mai sospitaria que ell era l'enemic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada