divendres, 13 de juliol del 2018

El retorn del Costat Fosc (XI)

Anterior


CAPÍTOL 11

L'exercici era important. Bog es va baixar de l'entrenador vibrotònic de tots els músculs i va anar a poc a poc fins a la dutxa. Es portava l'entrenador muscular total d'un lloc a un altre perquè sabia la importància d'estar en forma. Buidava el seu cap. No confiava en un ésser que no cuidés de si mateix. Mai estava massa ocupat per a la seva rutina diària.
L'excés de carn li disgustava. No volia convertir-se en un hutt.
El seu comunicador sonà. La veu del seu assistent va sorgir a través de l’aparell.
—Sano Sauro tracta de posar-se en contacte amb vostè.
—Digues-li que contactaré amb ell en un moment.
—A ell no li agradarà això.
—No —va dir Bog, agafant una tovallola—, no li agradarà.
Sano Sauro. Havia estat útil. Tothom pensava que era el cervell darrere d’ell.
Era cert que Sauro havia estat un instrument per tramar els moviments que posarien a Bog en una posició d'influència, però Bog estava cansat que Sauro pensés que estava al comandament. I ara que la gran idea de Sauro, la nau Veritable Justícia que jutjava presoners polítics a l'espai, havia estat segrestada, ell havia estat censurat per l'Emperador. Una mica de distància seria una bona idea ara mateix, fins que Bog esbrinés si Sauro estava fora del cercle permanentment o no.
Mentrestant, li deixaria suar.
Els quaranta-cinc minuts d'entrenament havien enfocat la ment d’en Bog, l'havien esmolat. Tots els passos que havia donat estaven donant els seus fruits. El mateix Emperador havia vingut a Sath, i Bog no creia que estigués exagerant en dir que això tenia una mica que veure amb ell. Estava tenint èxit.
Ningú havia cregut mai en ell. Ni el seu pare, ni la seva esposa. Però ell sempre havia cregut en la seva destinació.
En pensar en l’Astri, Bog va arrufar les celles involuntàriament. S'havia recuperat del fet que la seva esposa ja no li estimés feia molt de temps. Ell no havia esperat amor.
Havia esperat una associació. Ell era un polític; ajudava tenir una esposa bonica. Ella mai va entendre el seu paper. Bé, va ser culpa seva escollir a una cuinera en un restaurant llardós com a esposa. Li havia trastornat el cap amb els seus rínxols i els seus somriures. La seva proximitat amb els Jedi tampoc havia fet malament en aquell moment.
Ara s'havia anat. Desapareguda. No semblava correcte que no tingués contacte amb el seu propi fill. Trobaria a Lune un dia. Quan fos dirigent de Samària tindria molts més músculs. I no necessitaria un entrenador vibrotònic de tots els músculs per exercitar-se! Content amb la seva broma i amb els resultats del seu entrenament, Bog va entrar a la dutxa.
El vot de no confiança seria un pas important. Ell s'asseguraria d'això. Però una mica de seguretat podria no ser una mala idea. Una cosa per elevar-li encara més davant la població perquè quan assumís el control, la transició fos molt fàcil.
Convertir-se en governador de Samària era només el primer pas. Per què no podria controlar tot el sistema Lemurtoo, i seguir des d'allà?
Aquest era el seu moment. No necessitava el consell de Sauro. No necessitava el de ningú.
Estava llest per confiar en el seu. Aprofita la gran oportunitat.
Es va posar la seva túnica i va recollir el comunicador quan aquest sonava una altra vegada.
—Sano Sauro està esperant —va dir el seu assistent.
—Digues-li que estic ocupat —va dir Bog. Va somriure, pensant en com enfuriaria això a Sauro. Deixa’l fumejar.
Bog es va col·locar el droide personal a l'espatlla. Quin petit dispositiu tan útil que havia resultat ser.
Sauro li havia ensenyat a Bog adequadament.
Per controlar a una població, un ha de crear un enemic, quelcom al que temin.
Llavors salva'ls.
Era tan simple com això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada