dissabte, 21 de juliol del 2018

Arma Secreta (V)

Anterior


CAPÍTOL 5

Darth Vader va tornar a la sala de conferències. El seu Mestre va aparèixer immediatament. Palpatine ni tan sols va preguntar si la situació amb les naus no identificades havia estat resolta, o com. Simplement va donar per descomptat que el que necessitava fer-se estaria fet. Vader apreciava això. Per a dos éssers que no creien en la confiança, això era el més a prop al que podien arribar.
—Ferus Olin és la clau per trencar-li l'esquena a Bellassa —va continuar el seu Mestre com si no hi hagués hagut interrupció—. Aquest planeta ha resultat difícil de doblegar. Altres sistemes estan començant a prendre nota dels seus èxits.
—El planeta s'ha convertit en una inspiració per a molts moviments de resistència —va estar d'acord Vader—. Ha de ser aixafat.
—El teu pla és bo —va dir l'Emperador—. Destruirem la resistència alhora que avancem amb el projecte. Encara queda molt per fer. Anys de planificació. La nova arma requerirà més maquinària, més naus, més armament. El governador Tarkin ha coordinat l'esforç i t'ajudarà.
Vader va assentir.
—He reunit un equip dels millors científics de tota la galàxia. Aquells que no van voler treballar amb nosaltres han estat persuadits.
—Bé. Ara, seguim endavant. Crepuscle?
—El progrés ha estat lent, però últimament hi ha hagut moviment. Tinc completa confiança en el nostre operatiu. I en la nostra victòria final.
—Excel·lent.
—Ja estem arribant a Bellassa, el meu Mestre.
—Ferus Olin... has de treballar amb ell. Mantingues-lo a prop, només una mica més. Podem usar-lo.
—És perillós mantenir-li a prop. No és estúpid. El vaig trobar a la meva cabina.
—Va descobrir alguna cosa?
—Per descomptat que no, Mestre.
—Llavors per què hauríem de preocupar-nos? No descobrirà res important.
—Però i després de Bellassa? —Vader va aventurar la pregunta. Quant temps duraria aquesta embogidora protecció de Ferus? Sabia que hi havia quelcom més darrere de l'ús de Ferus per part de l'Emperador del que semblava. Vader estava llest per desfer-se d'ell per sempre. Ferus era irritant.
—Revisaré la situació —va dir l'Emperador.
Una resposta altament insatisfactòria. Però Darth Vader no va qüestionar al seu Mestre.
De totes maneres no tenia importància. Es va prometre a si mateix que trobaria la manera de desfer-se de Ferus Olin a Bellassa.
Això seria satisfactori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada