dilluns, 9 de juliol del 2018

Una xarxa embullada (XVI)

Anterior


CAPÍTOL 16

Ferus va deixar a Clive amb Astri i va agafar les escales. Va donar un salt de Força cap avall, anant d'un replanell a un altre. Podia sentir el pesat i envolupant Costat Fosc de la Força com una mortalla sobre l'edifici. Va tenir un pensament aclaparant: Un Sith estava a prop.
Va romandre dins del buit de l'escala i va obrir la porta que donava a l'inacabat vestíbul. Els vehicles de treball s'havien anat, així com els trineus gravitatoris i els lliscants personals. De sobte va veure un droide Rondador. Va seguir el vol del droide fins que va aterrar...
...I va trobar a Darth Vader dirigint un esquadró a través del pati.
Havien d'haver arribat en aquest moment. Darth Vader, la seva capa onejant darrere d'ell, donava instruccions als equips de soldats d'assalt i ordres als droides. Els Rondadors es van posar a volar.
Ferus va tornar a les escales, remuntant-se mitjançant salts de Força que li van portar de tornada fins a la porta de l’Astri més ràpid que un turboascensor.
Va entrar ràpidament. Astri i Clive estaven encara en el mateix lloc en la cuina.
—Tenim un problema —va dir—. És Darth Vader. Dirigeix una cerca porta per porta. Les tropes d'assalt estan vigilant les sortides, i els droides estan dirigint la cerca i entrant en els hangars. Sembla que hi ha almenys quinze o vint Rondadors.
—Hi ha centenars d'apartaments —va dir l’Astri.
—És Darth Vader —va dir Ferus—. No li portarà molt. Les bones notícies són que està començant amb els edificis habitats.
—Llavors, com sortim d'aquí? —va preguntar Clive. Astri els va mirar als dos.
—No em delatareu?
—Nosaltres no —va prometre Ferus. Va intentar no pensar en Roan. Havia de tenir l'esperança que ja hagués estat rescatat.
—Si podem arribar a l'hangar de la Torre U, tinc un creuer estel·lar —va dir l’Astri.
—Els droides estaran sobre els hangars —va dir Clive—. I si sortim pel front, els soldats d'assalt ens atraparan.
—Sempre hi ha una manera. —Va dir l’Astri.
Ferus la va mirar, sorprès.
—Això és el que Obi-Wan solia dir.
—Ell també va ser el meu amic —va dir ella amb un somriure amarg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada