dissabte, 2 de març del 2019

L'Erm de Kathol (V)

Anterior


5 AL CAIENT DE LA GALÀXIA
GEORGE R. STRAYTON
 
La Tinent Jessa Dajus es trobava asseguda en la consola de navegació programant les coordenades del proper microsalt de l'Estrella Remota. En acabar fa un cop d'ull per la finestra panoràmica i es queda mirant la impressionant nebulosa que l'omplia per complet.
La Bretxa de Kathol era una de les moltes meravelles de la galàxia. Enormes camps de pols estel·lar multicolor que s'estenien com esquitxades contra el fons estrellat. Aquest turbulent núvol assenyalava el límit del sector Kathol i ho separava de les extensions salvatges i inexplorades de l'espai desconegut. Era encisador i seductor, un calder d'energia galàctica, va reflexionar Dajus.
Totes les colònies que fins ara havia visitat l'Estrella Remota en el seu viatge els havia previngut contra les retorçades senderes de la Bretxa. Una lleu desviació podia ficar la nau en un turbulent corrent de gasos primaris que instantàniament estriparia el navili en mil insignificants trossos de duracer. De manera que la Capitana Adrimetrum hi havia decidit que necessitava a un navegant familiaritzat amb la Bretxa per conduir-los amb certa seguretat a través de la nebulosa en persecució de Sarne. I Jessa no podia estar més d'acord: no volia tenir la responsabilitat de maniobrar l'Estrella Remota a través de senderes tan inestables.
De sobte un dolor abrasador li va travessar la templa fins a l'ull dret. Immediatament va aixecar la mà per pressionar sota l'arc ciliar, una tècnica que no havia trigat a aprendre des que van començar els maldecaps, feia una setmana. Però aquesta vegada el dolor es va esvair tan sobtadament com va arribar.
Va respirar lentament i va apartar la mà, alleujada per haver-se lliurat per una vegada... i llavors les va veure, milers d'aranyes pul·lulant sobre la seva consola. Criatures negres, marrons i d’un castany clar de la grandària d'un puny s'apinyaven en cada botó i interruptor, omplien cada buit del panell. Estaven cobertes d'un aspre borrissol i agitaven les seves retorçades potes cap a ella.
Va cridar i es va posar dempeus d'un salt. Es va enganxar la cama en la cadira de la consola i va caure d'esquena copejant estrepitosament la coberta. El cervell li bategava feroçment i la seva visió es va evaporar en un milió de colors mentre enfonsava les botes en el terra intentant allunyar-se de l'exèrcit d'aranyes.
—Tinent —li va dir una veu sense rostre—. Es troba bé?
La seva vista va començar a aclarir-se i va assenyalar a la consola de navegació, que ara estava buidada i en silenci, lliure de l'eixam d'aràcnids.
Es va asseure en el terra i es va fregar les temples, perquè el mal de cap havia tornat amb més intensitat que mai.
—Tinent, què li succeeix? —va preguntar la veu, que ara va reconèixer com la de Thyte, amb un to de preocupació encara que una mica irritat.
Jessa es va aixecar agafant-se a la taula de la seva consola.
—Es... estic bé. Només una mica cansada —no podia deixar que sabessin la bogeria que li havia assaltat de sobte. L'Estrella Remota tenia capacitat per a una tripulació limitada, i no podia permetre's carregar amb passatgers inútils. No volia que l'abandonessin en la propera colònia exterior. Havia de trobar a Sarne. L’havia d'atrapar, mirar-li als ulls, enfrontar-se a ell per última vegada. Si tan sols sabés per què ho necessitava tant.
Va tornar a alçar la vista cap a la Bretxa de Kathol. Pressentia el perill del lloc, però sabia que en algun lloc del seu interior, o tal vegada més enllà d'ella, li esperava el seu destí.
De sobte, milions de punts de colors van creuar davant els seus ulls i va sentir que començava a caure...



EPISODI UN: UN MÓN EN LA BRETXA

L'Estrella Remota arriba a Danoor, en el sistema Nah’Malis, una colònia en el mateix límit de la Bretxa de Kathol. Es tracta d'un món bell, cobert de retalls verds, blaus, castanys i marrons, amb rastres de núvols que giren per tot el planeta de pol nord a pol sud.
Adrimetrum espera trobar a un navegant que accepti portar l'Estrella Remota a través de la Bretxa. Encara que comprèn el perill que aguaita en la nebulosa, també sap que no pot abandonar la persecució de Sarne. Sí aquest tornés amb més tecnologia del Guardià Fosc... ni tan sols s'atreveix a imaginar la devastació.
De sobte el corrent d'esquitxades grises a velocitat llum dóna pas a la quietud de l'espai real. Davant vosaltres sura l'immens món de Danoor. Oceans de blau marí circumden als verds, castanys i marrons masses de terra del planeta, mentre que flocs de núvols grisos i blancs circumnaveguen parsimoniosament la brillant esfera.
I després de Danoor, la Bretxa de Kathol s'estén com esponjosos núvols, arrissats corrents i taques negres contra el paisatge espacial.
El panell de comunicació s'il·lumina.
—Nau aproximant-se, aquí el Control del Sistema Danoor. Si us plau, indiqui la seva procedència i intencions.
Però abans que pugueu contestar, una impressionant nau, gairebé la meitat de gran que un Destructor estel·lar classe Victòria, reverteix de l’hiperespai en rumb de col·lisió cap a l'Estrella Remota.
El navegant de l'Estrella Remota haurà d'emprar-se a fons per canviar de rumb abans que la corbeta impacti contra el casc gris de l'estrany navili. La Tinent Dajus o qui s’assegui en aquest moment en els controls podrà esquivar pels pèls a la nau que se'ls tira damunt.
La nau nouvinguda no saluda ni fa maniobres agressives contra l'Estrella Remota. Senzillament posa proa a la Bretxa amb un esclat dels seus enormes motors sublumínics.
En aquest moment un petit mercant sobrevola l'Estrella Remota i el seu pilot saluda al navili de la Nova República dient-li que no es creui en el camí de la nau Sanedrí Aing-tiï a la qual acaben d'evitar, i advertint que seria l'últim error que cometessin. Després el mercant desapareix en la densa atmosfera de Danoor.
El Control del Sistema Danoor torna a comunicar-se amb l'Estrella Remota, aquesta vegada en un to més insistent.
Quan els personatges saluden en nom de la Nova república, el seu interlocutor els dirà que esperin un moment. Passen un parell de minuts i de sobte una nova veu els llança un torrent d'acusacions.
—Navili de la Nova República —irromp una veu nova i tibant—, sóc el ministre Waric Nane. Ens sorprèn i ens disgusta que hagin tornat tan aviat al nostre planeta després de la seva última visita. La seva nova nau de guerra no ens espanta. El nostre exèrcit ha començat a desplegar les seves forces de defensa. Resistirem fins que no quedi ningú a Danoor.
El comunicador es talla bruscament.
Fa menys d'una setmana, el Capità Treidum es va presentar amb la Llança d’Endor simulant ser un enviat de la Nova República, i va exigir la total submissió del govern de Danoor, impostos equivalents a la meitat dels ingressos de la colònia, i un 10% de la població per al seu ús com a mà d'obra esclava. Amb el sobtat retorn de la Nova República, Nane tem el pitjor.
Només pensant ràpid per persuadir-ho, aconseguiran els personatges que el ministre Nane torni al comunicador. Es mostra caut i suspicaç amb els intents dels personatges per convèncer-ho de les seves benignes intencions. Finalment, accepta detenir el desplegament de les seves forces i reunir-se amb una petita delegació diplomàtica en la superfície del planeta per discutir l'assumpte.

AL PLANETA
Nane li proporciona a l'Estrella Remota les coordenades d'una plataforma privada d'aterratge en Eror Zeen, capital de Danoor. Adrimetrum es dirigeix al planeta per reunir-se amb el ministre Nane, acompanyada de Dajus, Brophar, qualsevol personatge amb aptituds diplomàtiques i almenys dos soldats.
Els personatges aterren en una plataforma circular de permacret, enmig d'un cercle de personal militar armat. Quan els personatges baixen del transbordador, dos soldats s'avancen cap a ells amb impecable formalitat castrense. Es detenen amb prou feines a un metre dels personatges, es giren i es dirigeixen cap a un camusa cúpula a la vora de la plataforma d'aterratge.
Els personatges es troben en una àmplia sala de sostre arquejat i parets cobertes amb dramàtiques escenes de guerra. Al centre hi ha una taula triangular feta d'alguna pedra fosca i envoltada de mitja dotzena de cadires. Dempeus darrere de la taula hi ha quatre homes ben vestits, amb uniformes similars als dels guàrdies de l'exterior, que observen entrar als personatges.
Nane presenta ràpidament als ministres Opodim, Durhant i Mooren. Els diplomàtics s’asseuen sense intercanviar salutacions. Nane demana als personatges que expliquin detalladament la seva versió de la història.
Si els personatges esmenten a l'Imperi o al Moff Sarne en qualsevol moment de la conversa, els ministres es miren uns a altres sorpresos, com si compartissin cert temor secret. Si els personatges expliquen que la Nova República no respon de les atrocitats atribuïdes a la Llança d’Endor, i que només estan allí per contractar a un navegant que els porti per la Bretxa, Nane reflexiona un moment i decideix que han de passar una prova per demostrar les seves afirmacions.

Un droide miner s'ha perdut en el Cinturó de Duhrib, un rosari de rovellosos asteroides en òrbita al voltant del sol del sistema, entre el quart i el cinquè planeta. Per demostrar que ell i el seu poble són gent d'honor, està disposat a proporcionar-los els serveis d'un navegant a canvi de la recuperació del miner perdut.



EPISODI DOS: EL DROIDE

Comenceu a buscar al droide miner en les seves últimes coordenades conegudes, que el ministre Nane us va proporcionar abans de sortir de Danoor. El rovellós cinturó d'asteroides es corba a l'espai entre les òrbites dels planetes quart i cinquè. Per fortuna els asteroides semblen girar lentament en les seves pròpies òrbites, cadascú a una generosa distància del seu veí. Maniobrar a través del camp no hauria de plantejar problemes. Però abans heu de trobar al droide.
El Tinent Thyte (o el personatge que estigui de guàrdia en els sensors) requereix diversos intents per localitzar al droide. Un estrany senyal que viatja en direcció a la Bretxa sembla haver creat un camp d'interferències que dificulta més del normal la localització del droide. En investigar es pot determinar que el senyal procedeix de la superfície de Danoor.
El droide està atrapat en un enorme asteroide aproximadament a la meitat del cinturó. Decideixen fer el viatge fins a l'asteroide en el transbordador Aegis en lloc de l'Estrella Remota, per no tenir problemes en esquivar les bambolejades pedres.
De totes maneres, aviat veuran que només el transbordador cap per l'estreta esquerda on el droide miner ha quedat atrapat.
En descendir per l'esquerda d'esmolades vores, el pilot comença a suar. L'obertura per la qual la nau pot passar continua estrenyent-se i la nau ha de ser manejada amb exquisida precisió per esquivar els serrats sortints que amenacen amb estripar el casc.
L'avenc conclou en una àmplia càmera on els personatges detecten immediatament al droide en el terra rocós. Els seus braços perforadors tentaculars estan escampats sobre una gran pedra plana. Els personatges també descobriran les restes d'una petita càpsula de salvament oculta darrere d'un sortint rocós.
Els personatges que surtin del transbordador han de portar vestits per al buit. La rovellosa roca de parets, sostre i terra de la càmera sembla dura i infrangible, i no es veu rastre de pedres o còdols més petits. Mentre es mouen, els personatges poden percebre lleus tremolors sota els seus peus. Pel que sembla l'asteroide no és massa estable.
Els personatges que inspeccionin el droide miner descobriran que el regulador d'energia del repulsor del droide ha sofert un curtcircuit. Una hora de treball i una mica de cablejat ho retornaran a un estat operatiu.
Mentre comencen amb les reparacions:
Seguiu treballant en el regulador d'energia del repulsor del droide. Comenceu a acostumar-vos a l'estranya sensació de surar provocada per l'escassa gravetat de l'asteroide quan una sensació encara més estranya apareix en la vostra ment.
Un moviment sobtat crida la vostra atenció cap al fons de la cova, on el sostre s'uneix amb el terra. En donar-vos la volta veieu a vuit alienígenes que us arriben poc més que a la cintura i carreguen contra vosaltres brandant llargs fragments de duracer aparentment extrets del droide miner. Vesteixen bruts vestits de buit color taronja, i semblen cridar-vos a través de les seves màscares.
Els alienígenes (un grup de tuhgri) parlen un dialecte del hutt. Quan els personatges posen en contacte els seus cascos amb els dels alienígenes, podran sentir les seves paraules. Entendran alguns termes bàsics i descobriran el perquè de la cridòria dels tuhgri. Asseguren que el droide miner els pertany i que els personatges han envaït el seu territori.
Quan els personatges expliquen que estan allí a instàncies del govern de Danoor, Jutka, el cap dels tuhgri farà un pas al capdavant i dirà a la resta del grup que es quedi enrere. Els alienígenes obeeixen, però no deixen anar les seves armes.
Jutka diu que la seva nau viatjava cap a Danoor pel límit de la Bretxa de Kathol quan una estranya i monstruosa nau va revertir de l’hiperespai just davant d'ells obligant-los a executar una ràpida maniobra evasiva. Per desgràcia la seva nau va fregar amb un dels arrissats corrents de la Bretxa i els seus sistemes primari i secundari van quedar completament ionitzats. Entre que la nau ja estava molt apedaçada i que ara era ingovernable, els alienígenes van optar per abandonar-la abans de caure més en la Bretxa.
La seva càpsula de salvament va tenir suficient impuls per treure'ls de la Bretxa, però no per arribar a Danoor. Els seus sensors van detectar una feble emissió d'energia a la vora del Cinturó de Duhrib i la van seguir fins a penetrar en el camp d'asteroides. Quan eren a punt d'arribar a la seva font, l'emissió va desaparèixer dels seus sensors i van haver de reajustar l'escombratge per detectar rastres de duracer en comptes de lectures d'energia.
Al cap d'una hora van localitzar al droide en aquest asteroide i van aterrar al costat d'ell per fer reparacions. Si aconseguissin fer-lo funcionar, podrien enviar un missatge d'auxili. Per desgràcia la seva càpsula de salvament manca de les eines adequades per arreglar el regulador d'energia, de manera que van haver de desmuntar la nau per improvisar-les.
Els tuhgri només volen viatjar a un planeta habitat per poder comunicar-se amb els seus col·legues i aconseguir transport de tornada al seu món. Jutka mostra als personatges les reparacions que ja havien fet en el droide. Si els dos grups treballen junts, en 10 minuts poden fer que el droide sigui capaç de volar.
Quan estan acabant de reparar el droide miner, l'asteroide sencer s'estremeix, fent que diversos caiguin al terra. Jutka diu que han passat per tremolors similars des que van arribar. Però també assenyala que aquest ha estat el pitjor.
Les parets, el terra i el sostre de la càmera comencen a esquerdar-se en línies en ziga-zaga. El cataclisme fa caure grans roques que s'estavellen contra el terra emetent ones que percebeu a través dels vostres vestits de buit. El violent tremolor continua, i amenaça amb llançar-vos al terra mentre us esforceu per esquivar els fragments que segueixen caient.
Els personatges només disposen d'uns instants abans que la càmera sencera es desplomi sobre els seus caps. A cada moment cauen pedres del sostre al seu voltant.
 
El pilot del transbordador ha d'esquivar els trossos més grans de pedra que cauen per l'esquerda i que són massa pesats perquè les pantalles de partícules els desviïn.
La boca de l'esquerda ha començat col·lapsar-se. Només amb dos precisos trets de blàster es pot obrir suficient espai perquè la nau pugui abandonar l'aclaparador avenc.




EPISODI TRES: CONSPIRACIÓ

Torneu a la plataforma circular d'aterratge en la superfície de Danoor, impacients per trobar al navegant promès i reprendre la vostra persecució del Moff Sarne.
En aterrar, observeu immediatament als soldats que caminen pel perímetre. Cadascun porta un rifle blàster croat al pit, disposat a empunyar-ho immediatament. Se'ls veu caminar pel límit del permacret atents i nerviosos, com si esperessin un atac en tota regla que anés a saltar de qualsevol lloc.
El vostre grup es dirigeix per la franja de permacret que va de la plataforma d'aterratge a la cúpula on us vau entrevistar per primera vegada amb els ministres del govern. Quan travesseu l'àmplia arcada que dóna a la sala de reunions veieu que els ministres s'amunteguen a l'altre costat de la taula triangular, murmurant-se precipitadament els uns als altres. Quan entreu, us miren.
—Asseguin-se, si us plau —diu Nane mentre els altres ministres prenen seient.
Nane segueix dempeus, amb el rostre tibant i seriós.
—Diguin-me: a què han vingut aquí realment?
Abans que pugueu dir una paraula, Nane us mostra el palmell de la seva mà, tanca els ulls i sacseja el cap lentament.
—Estalviïn-me les seves mentides —diu deixant caure el braç i obrint els ulls de nou—. Tots els navegants capaços de traçar una ruta a través de la Bretxa han mort. Volíem ajudar-los, i així paguen els nostres esforços? Molt bé, doncs sembla que ja no podem ajudar-los encara que volguéssim.
El ministre Mooren es posa dret.
—Què hi ha de Makezh? —diu als altres ministres.
Nane es torna lentament cap a Mooren.
—Vaig creure que havíem acordat no parlar d'ell.
Algun personatge observarà que hi ha un vell droide humanoide ocult entre les ombres al fons de la sala de reunions. Que tal vegada reconeguin com un antiquat model assassí que teòricament va deixar de produir-se fa uns 26 anys. Les esgarrapades, bonys i taques de sutge en l'exoesquelet del droide suggereixen la seva edat, així com que ha estat usat freqüentment fins fa poc.
Nane acceptarà donar-los l'adreça de Makezh en Eror Zeen, així com salconduits militars que els permetran passejar pels carrers. Però els adverteix que vagin amb compte en acostar-se a Makezh. L'home té una personalitat inestable i sovint sofreix crisi al·lucinatòries. Nane no es responsabilitza de la tripulació de l'Estrella Remota si decideixen posar-se en contacte amb l'embogit navegant.
Quan Nane lliurament l'adreça de Makezh, es presenta una missatgera del govern. La prima dona camina rígidament, com un soldat, encara que porta l'honorable vestimenta de funcionària del govern. Murmura alguna cosa a Nane, que bruscament suspèn la reunió. Es disculpa mentre els quatre ministres abandonen la sala.
Abans de marxar-se, el ministre Mooren intenta fer un senyal amb els ulls als personatges. Un d'ells es fixarà en Mooren, el qual posarà la vista en una computadora de butxaca que ha deixat en el seu seient, tornarà a mirar al personatge, assentirà gairebé imperceptiblement i s'anirà de la sala darrere dels altres ministres.
En aquest moment arriba un soldat amb etiquetes identificatives per a tot l'equip. Si algun personatge intenta emportar-se la computadora de butxaca, el soldat li preguntarà immediatament sobre aquest tema. Coneix la importància del secret governamental, i no vol ser culpable d'una fallada de seguretat. Els personatges l’hauran d’alguna manera de convèncer, o distreure’l i prendre la computadora sense que se n’adoni.
Segons la informació continguda en la computadora, Mooren creu que Nane ha estat en contacte amb un grup que s'autodenomina l'Imperi. Coneixent la política i les creences personals de Nane, Mooren tem el pitjor per al seu poble. Sap una mica de la història de la Nova República, i creu que l'Estrella Remota és la seva última esperança abans que la guerra civil s'estengui pel planeta.
Demana als personatges que després de localitzar a Makezh, i quan estiguin preparats per entrar en la Bretxa, situïn l'Estrella Remota en les coordenades que els indica, per des d'allí enviar cap a la Bretxa el missatge que adjunta al final de l'arxiu a través del canal gamma-gamma-onze. Espera que l'únic aliat de la Resistència de Danoor rebi el seu missatge i vingui a protegir-los de l'autodenominat Imperi. Mentrestant, seguirà els moviments dels personatges a la recerca de Makezh i els ofereix l'ajuda que puguin necessitar.




EPISODI QUATRE: MAKEZH

Els personatges han de deixar el seu transbordador i dirigir-se a peu al centre d’Eror Zeen. El crepuscle s'ensenyoreix de la ciutat i marca l'inici del toc de queda planetari de cada nit. Mentre els personatges van a la residència de Makezh, només es creuen pel carrer amb patrulles de 10 soldats. Durant el camí, dues d'aquestes patrulles s'acosten als personatges i els demanen la seva identificació.
Llums de llum blanc-i-blavosa sobre esvelts pals de duracer il·luminen el vostre camí cap a la residència de Makezh. A un costat i a l'altre del carrer s'alineen edificis camusos de no més de quatre plantes que llancen llargues ombres lunars sobre el vostre camí. La ciutat està tan silenciosa que sembla morta, i observeu que diverses contrafinestres es tanquen al vostre pas.
Al cap de 15 minuts arribeu per fi a l'estructura de dues plantes en el pis superior de les quals sembla que viu Makezh. Una escala va del carrer a un replà en la segona planta.
Després de pujar l'escala quatre considerables portes de duracer en les parets del passadís mostren els codis d'adreça, i trobeu amb facilitat l'apartament de Makezh.
Un personatge observarà que al fons del passadís hi ha una cinquena porta que es tanca de sobte.
En trucar a la porta de Makezh no obtenen resposta, ja que l'inquilí no està a casa. En sentir de les sobtades morts de navegants per tot el planeta, s'ha tornat molt suspicaç. Veient que els personatges entren al seu edifici, es va amagar en l'escala que porta al terrat. Quan es van acostar a la seva porta, va tancar i va segellar la de l'escala i va pujar al terrat, on pretén esperar fins que se’n vagin els personatges.
Obrir la porta de l'escala amb els controls és molt fàcil. La porta puja xiulant sorollosament i alertant de la imminent arribada dels personatges a Makezh, que es precipita cap a la vora del terrat.
Pugeu la dotzena de graons de l'estreta escala del terrat i sortiu quan una violenta ràfega de vent escombra el lloc. En la teulada hi ha esveltes antenes que es projecten cap al cel gris des de sòcols rectangulars, hexagonals i octogonals de diverses grandàries. De sobte, al costat de la vora del terrat es llisca una ombra, una silueta humanoide retallada contra el fons de núvols daurats i roses de l'horitzó.
Makezh no vol morir ni un minut abans d'hora, així que només li queda fugir. Salta el buit de dos metres entre el seu edifici i el veí, i arrenca a córrer per aquesta teulada.
Hi ha una persecució per les teulades. I quan els personatges siguin a punt d’enxampar-lo, Makezh intenta saltar un buit de cinc metres, però ja està cansat i falla. S'estavella contra la façana de l'edifici, cau sobre una cornisa i aconsegueix aferrar-se a la vora de la mateixa quan és a punt de precipitar-se cap a la seva mort. En qualsevol cas, Makezh considera la possibilitat de deixar-se caure abans que proporcionar als assassins el plaer de matar-lo. Els personatges l’hauran de convèncer perquè els deixi rescatar-ho.
Després d'acceptar l'oferiment d'ajuda, de sobte Makezh comprèn el perill en què es troba, i la seva mà es comença a relliscar. En poc temps es deixarà anar d'una mà i Makezh quedarà balancejant-se precàriament enmig de les ràfegues que comencen a bufar entre els edificis.
Però quan els personatges inicien el seu intent de rescat, comencen a rebre foc de blàster des d'una teulada veïna. Els dos primers trets esclaten just sobre el cap de Makezh i obren un forat irregular en la paret de permacret.
L'atacant —un droide assassí— concentra el seu atac sobre el bambolejant navegador, però de tant en tant fa un tret a un personatge a l'atzar.
Els personatges que reparessin en el droide durant la reunió amb els ministres el reconeixeran, encara que no podran assegurar si es tracta del mateix o d'un altre d'igual model.
Quan els personatges destrueixin al droide, dues figures saltaran d'un amagatall darrere de la posició del mateix i dispararan a cegues cap als personatges mentre arrenquen a córrer cap a una escaleta que baixa al carrer. Però abans que hagin baixat cinc passos, una altra figura salta al terrat de l'edifici des d'un altre terrat perpendicular a la dels personatges. Abans que aquests puguin reaccionar, el nouvingut —que porta un blàster pesat a cada mà— dispara dues vegades a cada fugitiu fent-los perdre el peu i caure d'esquena gairebé quatre metres.
El misteriós benefactor fa un cop d'ull als personatges. Una armadura corporal completa cobreix la seva anatomia, i porta un casc similar al d'una armadura de combat mandaloriana.
Quan els personatges comencin a moure's cap a la cuirassada figura, ja sigui per parlar-li o per combatre, aquesta s'esvairà sobtadament en les tenebres. Gairebé no poden notar el fugaç moviment amb el qual la figura —Boira— salta per la vora de l'edifici i desapareix.
Makezh dóna les gràcies als personatges i accepta ajudar-los amb una condició: que se l’emportin amb ells.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada