diumenge, 10 de març del 2019

Últim joc (Int)


Últim joc

El Guardià Fosc 4

Timothy S. O’Brien, George R. Strayton i Eric Trautmann


La Campanya del Guardià Fosc toca a la seva fi!
La nau de la Nova República Estrella Remota ha donat amb el cau ocult del Moff Sarne: un llunyà planeta antany dominat per una força de científics exterminats, fa milers d'anys en un misteriós cataclisme. Finalment la Nova República ha atrapat a Sarne i es disposa a acabar d'una vegada per sempre amb el seu regnat de terror.
O és a l'inrevés?
Enmig de l'ofensiva final de Sarne, la tripulació de l'Estrella Remota haurà d'enfrontar-se a les forces de l'Imperi, en un planeta hostil replet d'estranyes i sorprenents criatures, i al poder d'un despòtic monstre alienígena...
El Guardià Fosc. Aquest suplement conté l'extensa aventura que dóna fi a l'èpica Campanya del Guardià Fosc, així com detallat material de referència sobre el planeta natal del Guardià Fosc, la història i l'origen de la Bretxa de Kathol, i la procedència de la misteriosa «Tecnologia del Guardià Fosc».



Autors:
·         Actualització de la campanya. Introducció: Timothy S. O’Brien
·         La saga toca a la seva fi: George R. Strayton
·         Últim joc: Eric Trautmann






Fa molt temps, en una galàxia molt; molt llunyana...

L'Estrella Remota ha aconseguit la meta del seu viatge. Després de setmanes interminables travessant l'espai buit de l'Erm de Kathol, navegant a través dels terribles passadissos de la Bretxa de Kathol i lluitant a cada pas contra les forces de l'Imperi, la missió de l'Estrella Remota s'acosta a la seva conclusió: el Moff Sarne ha estat localitzat.
Però l'última etapa de la seva missió és la més perillosa. Sarne es disposa a posar en pràctica el seu pla per destruir la Nova República i restaurar l'Imperi, i per a això pretén alliberar un esborronador poder de segles d'antiguitat. Mentrestant, tramant i maquinant en l'ombra espera el benefactor de Sarne: el Guardià Fosc...





DIARI DE CAMPANYA

LA HISTÒRIA FINS AL MOMENT
Han passat quatre anys des de la Batalla d’Endor i la Nova República segueix en guerra contra l'Imperi. El Comando Katarn envia al distant sector Kathol a un grup de combat que, encapçalat pel Tinent Page, llança un atac devastador contra Kal’Shebbol, la capital imperial del sector.
Mentre queia Kal’Shebbol, Kentor Sarne (moff imperial al comandament del sector) fugia després d'activar un tremend parany computeritzat que va deixar inservibles els arxius de dades relatives a tota la regió... ocultant així el seu rastre i assegurant el caos després de la seva partida.
Quan a l'últim moment els soldats de la Nova República eren a punt de capturar al moff incontrolat, aquest va emprar una forma de tecnologia alienígena, desconeguda fins llavors, que va deixar inconscients als seus perseguidors i va permetre la fugida de Sarne.
L'única pista que va deixar en la seva fugida van ser dues paraules al principal banc de dades de la seva fortalesa: «Guardià Fosc».
Després de capturar una de les pròpies naus del moff i dotar-la d'una tripulació de soldats i brivalls, Page va ordenar una missió de recerca. L'Estrella Remota, a les ordres del Capità Keleman Ciro, va posar rumb a les desconegudes profunditats de l'Erm de Kathol.
Poc després de començar la missió, Ciro va ser capturat.

Mentre l'Estrella Remota seguia reunint pistes sobre el parador de Sarne i de les seves forces, la tripulació de la Nova República s'enfrontava a perills que mai hauria imaginat: colònies perdudes, exiliats de l'Imperi i de l'Antiga República, sinistres científics que experimenten amb tecnologia orgànica, i fins i tot una raça de místics alienígenes que, sense motiu aparent, envesteixen amb les seves naus a navilis desprevinguts.
En internar-se encara més en el desconegut, l'Estrella Remota arribava a la Bretxa de Kathol, un antiquíssim camp d'energia amb una antiga fama d'estar embruixat o maleït.
La Capitana Kaiya Adrimetrum, actual oficial al comandament de l'Estrella Remota, va ordenar endinsar-se en aquell «bombollejant calder d'energia galàctica».
A l'interior de la Bretxa, la tripulació de l'Estrella Remota va experimentar esgarrifoses al·lucinacions, visions d'espècies extingides, Cavallers Jedi de l'Antiga República i coses encara més estranyes. Es va topar amb un «camp de reeducació» imperial, va capejar un motí i fins i tot va explorar una estació espacial alienígena d'origen desconegut, però Adrimetrum va prosseguir implacable la seva persecució.
Ara, ella i la tripulació de l'Estrella Remota tenen encara que enfrontar-se al seu major desafiament: el Moff Sarne i el seu misteriós benefactor... algú a qui tan sols es coneix com el «Guardià Fosc».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada