dimecres, 27 de març del 2019

Relats de Dark Forces (M-5)

Anterior


MISSIÓ V

Ext. LLUNES DE GROMAS
La nau de Kyle s'obre camí a través d'un cinturó d'asteroides, dirigint-se a la Lluna de Sang en el Sistema Gromas.


TALL A:

GRÀFICS DE PRÒLEG DE LA MISSIÓ. Kyle ha fet una migdiada i ha menjat alguna cosa, no obstant això Jan ha estat ocupada analitzant el rar i preciós phrik. No és una roca ordinària, et comenta Jan, i condueix directament cap al següent esglaó en aquesta escala fosca: Les Mines de Gromas: La Lluna de Sang.

JAN ORS
El metall que has trobat es diu phrik, un material poc comú que està sent utilitzat per blindar als soldats foscos.
Vaig localitzar les fonts conegudes de phrik i em vaig trobar amb una selecció de petites llunes en el Sistema Gromas. Probablement no sigui una coincidència que l'Imperi tingui una instal·lació minera en aquest mateix sistema.
Hem d'eliminar la instal·lació per alentir el projecte soldat fosc i obtenir avantatge sobre l'Imperi. En el reactor principal hi ha un acoblament que condueix a la xarxa energètica central. Col·loca una càrrega temporitzada en aquest acoblament i això farà que la instal·lació voli per l'aire. Una vegada que hagis col·locat la càrrega, no perdis temps i surt d'allà al més aviat possible.


TALL A:
Ext. LLUNA DE SANG — PATI
Jan deixa a Kyle sota la misteriosa resplendor vermella i desenganxa. Kyle pot sentir el brogit monòton de les màquines de mineria mentre comença la cerca de la instal·lació.
La Lluna de Sang és també el lloc on tu i Kyle li feu un cop d'ull a prop per primera vegada a un soldat fosc. És només un soldat fosc Fase Un (la Fase Dos està gairebé completa i la Fase Tres és el veritable problema), però fins i tot un soldat fosc Fase Un és més del que la majoria dels mortals poden manejar. Abans d'aquesta confrontació, no obstant això, hi ha una càrrega amb temporitzador que col·locar, i després encara hauràs de tornar sense contratemps a la nau.


TALL A:

Ext. LLUNA DE SANG — NAU DE KYLE
La nau vola allunyant-se de la lluna vermellosa. Per darrere d'ella una enorme explosió esquinça la superfície i un núvol de foc es propaga i eleva a l'atmosfera.


TALL A:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada