dijous, 28 de març del 2019

Relats de Dark Forces (M-7)

Anterior


MISSIÓ VII

GRÀFICS DE PRÒLEG DE LA MISSIÓ. Definitivament ha estat positiu rescatar a Crix Madine d'una mort prematura. Té molt per revelar a Kyle i Jan abans de la seva propera missió, titulada Port Espacial Ramsees Hed, Cal-Seti: Carregament Mortal.

JAN ORS
Crix Madine ens informa que el líder del projecte soldat fosc és un general anomenat Rom Mohc. És possible que li recordis del teu temps amb l'Imperi. Un soldat condecorat en les Guerres Clon, Mohc es va tornar molt prominent durant l'ascens de l'Emperador al poder. Va ser un dels pocs generals que es van oposar a la construcció de l'Estrella de la Mort a causa de la seva desconfiança cap a qualsevol tecnologia que separi al guerrer de la batalla i la confrontació amb l'enemic. Està absolutament obsessionat amb l'honor del combat personal.
 
Madine informa a més que els soldats foscos tenen tres fases de construcció. La primera d'elles era la de les Mines de Gromas, la qual tu tan eficaçment vas fer volar a trossos, on s'obtenia la base de l'aliatge, el phrik. L'aliatge resultant es transportava al Complex de Robòtica, on es tractava i refinava. L'aliatge passava llavors a un creuer especial, el Martell Galàctic, on té lloc la composició final i muntatge del soldat fosc. Les ubicacions del Complex de Robòtica i el Martell Galàctic segueixen sent desconegudes.
El nostre proper objectiu serà trobar i destruir el Complex de Robòtica. El General Mohc ha sol·licitat l'ajuda d'un líder dels baixos fons, desconegut per a nosaltres de moment. Aquest líder subministra a Mohc contrabandistes per moure les seves matèries primeres a les diferents instal·lacions. Madine, abans de la seva captura, acabava de descobrir que una de les rutes que utilitzen els contrabandistes comença a Ramsees Hed, un espaiport del planeta Cal-Seti. Col·locar aquest dispositiu de localització en la part posterior d'una nau contrabandista hauria de portar-nos directament al Complex de Robòtica.


TALL A:

Ext. ESPAIPORT RAMSEES HED
Kyle és deixat en l'exterior de l'estructura objectiu.
Obre't camí al port espacial, a continuació localitza la nau de contraban en algun lloc de l'interior. Fins i tot si trobes la nau, no serà fàcil col·locar el dispositiu de localització... el lloc està ple de soldats d'assalt i altres defensors incondicionals de l'Imperi. No obstant això, si no tens èxit, mai sabràs on estan sent construïts els soldats foscos. I el temps s'està acabant.


TALL A:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada