dimecres, 27 de març del 2019

Relats de Dark Forces (M-4)

Anterior


MISSIÓ IV

GRÀFICS DE PRÒLEG DE LA MISSIÓ. Mentre Kyle ha estat netejant-se el llot dels embornals d’Anoat, el Moff Rebus ha estat sotmès per experts rebels a un interrogatori en profunditat. Jan et posa al dia en de la teva propera missió: El Planeta Fest: Centre de Recerca d’Armament Imperial.

JAN ORS
El Moff Rebus va dissenyar els prototips d'armes per als soldats foscos. No va revelar molt durant l'interrogatori, però durant una de les seves diatribes va revelar: «Hauríeu d'haver vist els resultats de les nostres proves a Fest... el meu repetidor obrirà un munt de forats en molta escòria rebel».
Crix Madine ha confirmat l'existència d'un complex armamentístic imperial al planeta realitzant recerques metal·lúrgiques sobre nous aliatges. Saber quin tipus de metalls estan usant ens donarà pistes definitives sobre els soldats foscos.
Et deixaré en una antiga zona d'aterratge lluny de la base envoltada per rocosos penya-segats. Vés amb compte... un moviment en fals i et convertiràs en un cràter en el terra. La base està enterrada profundament a l'interior de la roca amb un campament davanter de control d'accés que la protegeix d'un atac frontal. Troba altres obertures que puguin proveir d'una entrada més fàcil. Quan hagis completat la missió, et recolliré en el punt d'entrada. D'altra banda, tot serà com t'agrada... estaràs pel teu compte.


TALL A:
Ext. PLANETA FEST
La nau de Kyle sura momentàniament després de deixar a Kyle, després accelera allunyant-se de l'àrea.
Estàs sol una vegada més, però aquesta vegada almenys pots respirar l'aire fresc de Fest. Els penya-segats de roca blanca estan plens de soldats d'assalt. Jan sempre és massa críptica, però la frase «recerques metal·lúrgiques» és una bona pista. Estàs a la caça d'un tros d'un rar aliatge metàl·lic anomenat phrik. Quan trobis el tros, has de tornar de forma segura al punt de recollida on la Jan et traurà.


TALL A:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada